Spray Away

Item No. HA 408 01
0 reviews Write a review
Spray Away 500 ml vormt een natuurlijke barrière tegen vliegen (en andere insecten zoals muggen). Waarom is dit belangrijk? Om de schaapvliegenmadenziekte ofwel myiasis te vermijden. Deze ziekte wordt veroorzaakt door de groene vleesvlieg. Deze wordt aangetrokken tot mestgeur en bijvoorbeeld
St 500 ml
Price
€ 23,95
price per St 500 ml
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Spray Away 500 ml

vormt een natuurlijke barrière tegen vliegen (en andere insecten zoals muggen). Waarom is dit belangrijk? Om de schaapvliegenmadenziekte ofwel myiasis te vermijden.

Deze ziekte wordt veroorzaakt door de groene vleesvlieg. Deze wordt aangetrokken tot mestgeur en bijvoorbeeld ontstoken wondjes. Deze vliegen leggen larven en deze voeden zich met de huid van het schaap. Het is dus belangrijk om deze vliegen te vermijden. Hiervoor ontwikkelden we Spray Away, op basis van etherische oliën. Spray Away zorgt voor een bepaalde geur waar deze vliegen (en ook andere insecten zoals muggen) geen fan van zijn. 
 
Gebruik Spray Away vanaf de eerste warme dagen. Het volstaat om het product 1 keer per maand aan te brengen. Zelfs na een regenbui, blijft het product werken dankzij zijn speciale samenstelling. Het product is verpakt in een gebruiksvriendelijke verpakking; aanbrengen kan zowel met de meegeleverde spraykop als door middel van de doseerfles.
Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading