Retouren & Service

Retouren

Wanneer het product niet naar wens is dan kan je dit retour sturen. Retour sturen kan uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst (herroepingsrecht). Het product dient dan onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden. De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening.  

Voor het retourneren is het belangrijk dat je dit zo snel mogelijk aan onze klantenservice doorgeeft. Zij zullen vervolgens persoonlijk met jou afstemmen hoe het product geretourneerd kan worden.

Wanneer je het product retour wilt sturen dan bieden we je de volgende mogelijkheden:

  1. Vul het contactformulier in en vermeld bij bericht aanvraag retour met het ordernummer. 
  2. Stuur een e-mail naar customerservice@mijten.be. Je kan hiervoor eventueel gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

We doen er alles aan je aankoopbedrag, verzendkosten zo spoedig mogelijk maar zeker binnen 14 dagen, na ontvangst van jouw product op onze retourenafdeling, terug te storten. 

Herroepingsrecht

Iedereen heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de gemaakte verzendkosten gecrediteerd. De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening.  Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Mijten geretourneerd worden

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen onze klantenservice via het e-mailadres: customerservice@mijten.be.  of via het contactformulier.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Service

Klacht

Een klacht, deze lossen wij graag op. Dat lukt het snelst wanneer je contact opneemt met onze klantenservice via het e-mailadres: customerservice@mijten.be of via het contactformulier. Wij geven binnen vijf werkdagen een antwoord. 

Vraag

Een vraag beantwoorden wij graag. Dat lukt het snelst wanneer je contact opneemt met onze klantenservice via het e-mailadres: customerservice@mijten.be of via het contactformulier. Wij geven binnen vijf werkdagen een antwoord. 

Houdbaarheid

Voedingsproducten zijn beperkt houdbaar. De producten hebben na productie een houdbaarheid van minimaal 6 maanden. Wij gebruiken geen kunstmatige conserveringsmiddelen. 

Loading
Loading