Hippalgo Agrofibre vlas

Item No. HA 050 01
0 reviews Write a review
Vlas Agrofibre 20 kg is een zuiver en natuurlijk vlasstrooisel. Onze vlaslemen worden met zorg geselecteerd en steeds onder dak gestockeerd, zodat we bleke en droge vlaslemen aanbieden met hoge vocht- en ammoniakabsorptie. We reinigen onze vlaslemen 5 maal voor het maximaal verwijderen van stof en
St 20 kg
Price
€ 12,40
price per St 20 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Vlas Agrofibre 20 kg

is een zuiver en natuurlijk vlasstrooisel. Onze vlaslemen worden met zorg geselecteerd en steeds onder dak gestockeerd, zodat we bleke en droge vlaslemen aanbieden met hoge vocht- en ammoniakabsorptie. We reinigen onze vlaslemen 5 maal voor het maximaal verwijderen van stof en andere onreinheden. 

Agrofibre wordt gedesinfecteerd met een mengeling van etherische oliën (bactericide / fungicide) en geparfumeerd met Eucalyptus etherische olie om de typische geur van de vlaslemen te neutraliseren. De Eucalyptus verspreidt een frisse geur in de stal en heeft een heilzame invloed op de ademhaling van uw paard. We verpakken in niet doorschijnende zakken om de afbraak van de etherische olie (lichtgevoelig) te voorkomen. 
Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading