Prima Wit
Item No.
OB 282 25
Prima Wit 25 kg zorgt voor een heerlijk wit brood met een lichtbruine korst. Deze bloem kan ook gebruikt worden voor pizzadeeg en nog zoveel meer! Broodbakmachine: 500 g Wit, 280 ml lauw water, 5 - 7 g droge gist, 8 - 10 g zout en klontje boter of scheutje olie Traditionele oven: 500 g Wit, 270 ml
Description
Prima Wit 25 kg
zorgt voor een heerlijk wit brood met een lichtbruine korst. Deze bloem kan ook gebruikt worden voor pizzadeeg en nog zoveel meer!Broodbakmachine: 500 g Wit, 280 ml lauw water, 5 - 7 g droge gist, 8 - 10 g zout en klontje boter of scheutje olie
Traditionele oven: 500 g Wit, 270 ml lauw water, 5 - 7 g droge gist, 8 - 10 g zout en klontje boter of scheutje olie
- Weeg alle ingrediënten zorgvuldig af.
- Meng de gist met de bloem, het water en het zout tot een gladde massa.
- Tip: Zorg dat het zout niet in aanraking komt met de gist om te vermijden dat het deeg niet rijst.
- Bol op en laat het deeg +/- 45 min rusten op een warme plaats onder een doek.
- Plaats het deeg in een bakvorm en laat opnieuw ongeveer 30 min rijzen op
- een warme plaats onder een doek.
- Bak het nadien af in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 30 à 40 min.
Attachments
Reviews (1)
-
Beste der besten
Top kwaliteit, mn meel was op en heb ik ergens anders besteld. Maar daar ben ik van terug gekomen. Als je gewend ben aan deze kwaliteit die goed is, fijn van smaak en heerlijk , wil je niets anders meer. Wij bakken brood zonder oven, bapao maken we zelf, pannenkoeken en nog veel meer , willen alleen deze kwaliteit . Heel blij met deze firma . Top !!