Hippalgo MSM

Item No. HA 187 04
0 reviews Write a review
Natuurlijke bron van zwavel: MSM PLUS 1,5 kg is verrijkt met chlorella. Chlorella is een zoetwateralg boordevol voedingsstoffen die het paard goed kan benutten. Chlorella bevat alle vitamines (behalve vitamine D), heel veel mineralen, aminozuren, enzymen, vetzuren (vooral veel omega 3), eiwitten,
Em. 1,5 kg
Price
€ 55,00
price per Em. 1,5 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Natuurlijke bron van zwavel: MSM PLUS 1,5 kg

is verrijkt met chlorella. Chlorella is een zoetwateralg boordevol voedingsstoffen die het paard goed kan benutten. Chlorella bevat alle vitamines (behalve vitamine D), heel veel mineralen, aminozuren, enzymen, vetzuren (vooral veel omega 3), eiwitten, sporenelementen en anti-oxidanten. Hierdoor heeft het een zeer brede werking op de totale gezondheid van uw paard. 

MSM of Methylsulfonylmethaan is een natuurlijke bron van zwavel van excellente kwaliteit waardoor het goed opneembaar is. Zwavel speelt een cruciale rol bij veel processen in het lichaam. Zo is het belangrijk ter ondersteuning van pezen, spieren en gewrichten. Verder is het ook essentieel bij de opbouw van keratine voor pezen, gezonde huid en hoeven. Zwavel zorgt voor het behoud van de elasticiteit van weefsels, door de vorming van het bindweefseleiwit collageen, dat onder meer in botten, gewrichtskraakbeen en huid aanwezig is. Een tekort aan zwavel kan zich uiten in een verminderde algemene conditie, een slechte hoornkwaliteit van de hoeven, gewrichts-, spier- en peesproblemen en een slecht herstel na inspanning of ziekte. De werking van MSM wordt in Msm Plus versterkt door de zoetwateralg chlorella. Hierdoor ondersteunt Msm Plus niet alleen het  bewegingsstelsel van uw paard maar ook zijn hele immuunsysteem, waardoor de weerstand van uw paard verhoogt.

Gebruik:
Paard: 50 gram per dag
Pony: 25 gram per dag
Gemengd met voer verstrekken
Attachments
Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading