Hippalgo Fenegriek

Item No. HA 263 01
Insulineresistentie?  Fenegriek 1 kg bevat naast zuivere koudgemalen fenegriekzaadjes ook chlorella. Zo wordt de werking van fenegriek en chlorella nog verstevigd. Fenegriekzaadjes zijn van nature uit rijk aan vetten, vitamines en mineralen. Ze ondersteunen de spijsvertering, de melkproductie en de
Em. 1 kg
Price
€ 7,50
price per Em. 1 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Insulineresistentie? Fenegriek 1 kg

bevat naast zuivere koudgemalen fenegriekzaadjes ook chlorella. Zo wordt de werking van fenegriek en chlorella nog verstevigd. Fenegriekzaadjes zijn van nature uit rijk aan vetten, vitamines en mineralen. Ze ondersteunen de spijsvertering, de melkproductie en de algemene weerstand. Hierdoor wordt de eetlust aangewakkerd. Van oudsher wordt fenegriek ook gebruikt omwille van zijn verzachtende invloed op de keel en luchtwegen. 

Reguleren bloedsuiker of glucose:
Meerdere studies ondersteunen het vermogen van fenegriek om bloedsuiker of glucose te reguleren. Zo tonen studies een zeer positieve invloed aan op insulineresistentie doordat het in staat is de bloedsuikerspiegel te verlagen en tevens de betacellen te stimuleren (de cellen van de pancreas die instaan voor de aanmaak van insuline). Chlorella is een zoetwateralg boordevol voedingsstoffen die het paard goed kan benutten. Deze alg bevat alle vitamines (behalve vitamine D), heel veel mineralen, aminozuren, enzymen, vetzuren (vooral veel omega-3), eiwitten, sporenelementen en anti-oxidanten. In combinatie met de toegevoegde uitgeselecteerde algen, die een zeer brede werking hebben op de totale gezondheid van uw paard, is Fenegriek de ideale samenstelling voor een gezond paard.

Gebruik:
Paard: 25 gram per dag
Pony: 12,5 gram per dag
Gemengd met voer verstrekken

Reviews (1)
  • Hippalgo Fenegriek, goed product!
    Goed product,paarden vinden het lekker,ruikt lekker is smaakvol. Net zoals al de producten van mijten .
    Loading
    Loading