Hippalgo Bewegingsmix Kurkuma

Item No. HA 188 03
0 reviews Write a review
Artrose? Bewegingsmix Kurkuma 1,5 kg is een veilige en natuurlijke gewrichtsformule voor paarden en pony’s op basis van zeer hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Bewegingsmix bevat niet alleen msm maar ook glucosamine en kurkuma, waardoor het positieve effect van msm op het bewegingsstelsel nog
Em. 1,5 kg
Price
€ 79,00
price per Em. 1,5 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Artrose? Bewegingsmix Kurkuma 1,5 kg

is een veilige en natuurlijke gewrichtsformule voor paarden en pony’s op basis van zeer hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Bewegingsmix bevat niet alleen msm maar ook glucosamine en kurkuma, waardoor het positieve effect van msm op het bewegingsstelsel nog groter is. Glucosamine is een lichaamseigen stof die een belangrijke rol speelt bij de gezondheid van het bindweefsel, het kraakbeen en de gewrichtsvloeistof.

Dat glucosaminesulfaat een ondersteunend effect heeft bij gewrichtsproblemen, werd wetenschappelijk bewezen. Glucosamine en glucosaminoglycanen zijn opbouwende elementen voor het kraakbeen. Een tekort aan glucosaminoglycanen kan het verouderings- en slijtageproces versnellen doordat een tekort tot collageenvermindering en een verlies van elasticiteit en veerkracht van het kraakbeen leidt. Bewegingsmix heeft een positieve werking op de ontwikkeling van kraakbeencellen, bouwstoffen van het kraakbeen en gewrichtsvloeistof. Het smeert de gewrichten, houdt het kraakbeen soepel, voedt de gewrichtsvloeistof (synovia) en activeert deze voor het behoud van het kraakbeen. Bij regelmatig gebruik houdt het de gewrichten soepel. 

Gebruiksaanwijzing:
Paard: 25 gram per dag
Pony: 12,5 gram per dag
Gemengd met voer verstrekken
Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading