Hippalgo Balancer, wat is het precies?

Een balancer wordt gebruikt om een rantsoen in evenwicht, dus in balans te brengen.
Dit is belangrijk om op lange termijn tekortkomingen te vermijden en dus de gezondheid te ondersteunen.

Wanneer voer ik Hippalgo Balancer?

  • Als je alleen ruwvoer geeft
  • Niet alle benodigde voedingsstoffen kunnen uit ruwvoer gehaald worden. Bijvoorbeeld vitaminen en mineralen zijn niet voldoende aanwezig in gras of blijven niet behouden in hooi. Een krachtvoer bevatten deze wel maar zorgt ook voor extra energie. En paarden die niet of niet veel arbeid verrichten, hebben deze extra energie niet nodig.
  • Als je slechts een kleine hoeveelheid krachtvoer geeft
  • Wanneer je slechts een kleine hoeveelheid krachtvoer geeft, kan je toch zorgen voor voldoende vitaminen en mineralen opname door een balancer toe te voegen.

Wat is het verschil met andere balancers?

Hippalgo Balancer is de meest complete én smakelijke balancer op de markt. Het voldoet perfect aan de behoefte van het paard in zowel mineralen als vitaminen. Andere producten op de markt bieden vaak een hoge dosis vitaminen maar dan te weinig mineralen of visa versa. De juiste dosering is belangrijk vermits een overdosering van één mineraal een tekort van een ander kan veroorzaken. Ook bevat het mineralen in organische vorm. Deze hebben een veel hogere opneembaarheid.

Hippalgo Balancer werd ook getest op basis van smakelijkheid. De reacties hierop waren zeer positief. Het werd goed en met veel smaak verorberd. Bovendien is het verrijkt met prebiotische vezels, organisch selenium en omega-3-vetzuren.

Met een suikergehalte van slechts 4,5% en een zetmeelgehalte van 5% is het ook geschikt voor paarden met metabole aandoeningen of die om andere redenen gevoelig zijn aan een voer met een hoog suiker- en zetmeelgehalte.

Dosering?

  • Als je alleen ruwvoer geeft

80 gram per 100 kg lichaamsgewicht

  • Als je slechts een kleine hoeveelheid krachtvoer geeft, in combinatie met ruwvoer

60-70 gram per 100 kg lichaamsgewicht

Image title

Samenstelling?

Luzerne, gedroogde bietenpulp, lijnzaadschilfers, speltdoppen, moutkiemen, ongepelde rijst, rijstvoermeel, natriumchloride, monocalciumfosfaat, johannesbrood, sojaolie, melasse, calciumcarbonaat, magnesiumoxide

Kortom?

  • Dé ideale aanvulling naast ruwvoer omdat het de meest complete én smakelijke balancer is, die perfect aan de behoefte voldoet.
  • Beste opneembaarheid omwille van organische mineralen.
  • Laag in suiker en zetmeel.                                                                                                                                                                                                                                 

Meer info of online bestellen? Klik hier


Loading
Loading