Fertigreen Gazonmeststof

Item No. MS 026 20
Fertigreen Gazonmeststof 20 kg is een minerale NPK meststof (chloridearm). Het bevat elementen die noodzakelijk zijn voor de groei van een mooi gazon zoals: stikstof (bevordert de groei van gazon), fosfor (stimuleert kieming en beworteling), kalium (zorgt voor stevig gazon), magnesium (bepalend voor
Zak 20 kg
Price
€ 26,90
price per Zak 20 kg
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Fertigreen Gazonmeststof 20 kg

is een minerale NPK meststof (chloridearm). Het bevat elementen die noodzakelijk zijn voor de groei van een mooi gazon zoals: stikstof (bevordert de groei van gazon), fosfor (stimuleert kieming en beworteling), kalium (zorgt voor stevig gazon), magnesium (bepalend voor bladgroenvorming), zwavel (houdt gras groen en gezond), boor (verstigt celwanden en groeipunten), ijzer en mangaan (diepgroene kleur), en zink (belangrijk voor stofwisseling). 

Het is uitermate geschikt voor de bemesting van jonge en bestaande gazons en sportvelden. 

Gebruik:
Voor een ideale opname raden wij aan om dit te strooien bij een minimale temperatuur van 15 graden en vochtig weer. De juiste hoeveelheid is afhankelijk van de periode waarin u dit wil gebruiken:
Begin maart        4 à 5 kg per 100 m²
Half april              4 à 5 kg per 100 m²
Begin juni            4 kg per 100 m²
Begin juli              3 à 4 kg per 100 m²
Half augustus     3 à 4 kg per 100 m²

Samenstelling:
N 17 % (waarvan 9,5 % ammoniumstikstof en 7,5 % nitraatstikstof)
P 6 %
K 11 %
MgO 2,5 %
SO3 19 %
Reviews (1)
  • Granular meststof
    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering - ideaal granular meststof voor het gazon met een uitstekende N-P-K verhouding voor een gematigde opbouw/groei. Ideale meststof om afwisselend met liquid meststof te gebruiken.
    Loading
    Loading