Hippalgo Agrofibre vlas

Art nr. HA 050 01
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Vlas Agrofibre 20 kg is een zuiver en natuurlijk vlasstrooisel. Onze vlaslemen worden met zorg geselecteerd en steeds onder dak gestockeerd, zodat we bleke en droge vlaslemen aanbieden met hoge vocht- en ammoniakabsorptie. We reinigen onze vlaslemen 5 maal voor het maximaal verwijderen van stof en
St 20 kg
Prijs
€ 12,40
prijs per St 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Vlas Agrofibre 20 kg

is een zuiver en natuurlijk vlasstrooisel. Onze vlaslemen worden met zorg geselecteerd en steeds onder dak gestockeerd, zodat we bleke en droge vlaslemen aanbieden met hoge vocht- en ammoniakabsorptie. We reinigen onze vlaslemen 5 maal voor het maximaal verwijderen van stof en andere onreinheden. 

Agrofibre wordt gedesinfecteerd met een mengeling van etherische oliën (bactericide / fungicide) en geparfumeerd met Eucalyptus etherische olie om de typische geur van de vlaslemen te neutraliseren. De Eucalyptus verspreidt een frisse geur in de stal en heeft een heilzame invloed op de ademhaling van uw paard. We verpakken in niet doorschijnende zakken om de afbraak van de etherische olie (lichtgevoelig) te voorkomen. 
Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden