Hippalgo Herba-Mix

Art nr. VP 013 20
Omschrijving
Herba-mix 20 kg is een smakelijke  muesli  van geselecteerde granen met haver en een uniek kruidenmengsel. Het bevat bovendien ook natuurlijke vitamine E (wat veel beter opneembaar is). Deze uitgebalanceerde formule ondersteunt de doorstroming en het spierstelsel. Het heeft een positieve invloed op
Zak 20 kg
Prijs
€ 17,70
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Herba-mix 20 kg

is een smakelijke muesli van geselecteerde granen met haver en een uniek kruidenmengsel. Het bevat bovendien ook natuurlijke vitamine E (wat veel beter opneembaar is).

Deze uitgebalanceerde formule ondersteunt de doorstroming en het spierstelsel. Het heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en werkt regulerend op de spijsvertering. Hierdoor blijven onder andere de gewrichten soepel. Herba-mix bevordert de eetlust en stabiliseert de darmflora. Bovendien heeft het een verzachtende invloed op de luchtwegen en is het bijzonder geschikt voor de fokkerij.

Het is ideaal voor sportpaarden, jonge en opgroeiende paarden en drachtige merries. 

Bekijk hier een getuigenis van Herba-mix

Beoordeling(en) (2)
  • Zeer tevreden
    Echt een aanrader. Drachtige merrie vind deze mix overheerlijk. Wat ons verraste want ze is nogal kieskeurig. Mix ruikt ook heerlijk.
  • Perfecte mix kieskeurige pony
    We hebben een nogal kieskeurige pony als het op voeding aankomt. Ze durft zelfs eten gewoon laten liggen :-). Maar deze mix viel meteen in de smaak,de andere voeding duwt ze mooi aan de kant om eerst aan deze mix te kunnen smullen.
    Aan het laden
    Aan het laden