Insect Farming Feed INSECTUS

Image title

Voer voor insectenkweek INSECTUS

INSECTUS ontwikkelt en produceert hoogwaardig insectenvoer voor insectenkwekerijen. INSECTUS, een merk van Mijten diervoeders, heeft meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van insectenkweekvoeders. In nauwe samenwerking met professionele insectenkwekerijen en in eigen beheer wordt het insectenvoer getest en verbeterd. Het voer voldoet aan hoge kwaliteitsnormen.

 • GMP Certified: INSECTUS-producten worden geproduceerd volgens de GMP-certificeringsnormen.
 • Dillution Assured: insecten zijn gevoelige dieren. Ze reageren sterk op veranderende omgevingsfactoren en verschillende stoffen. Omdat er nog veel onbekend is over de gevoeligheid van insecten en onderzoek nodig is, kiezen we ervoor om veel verschillende grondstoffen in de samenstelling van het voer te gebruiken. Door jarenlange ervaring weten we dat het aanbieden van ons uitgebalanceerde voer zorgvuldig samengesteld aan de bekende voedingsbehoeften van insecten tot goede resultaten leidt.
 • High Feed Conversion: jarenlange ervaring en praktische resultaten hebben geleid tot de INSECTUS-feed met een hoge voerconversie. Het INSECTUS-voer is lekker en de insecten kunnen goed gebruik maken van de voedingsstoffen die in het voer aanwezig zijn.

Het assortiment van INSECTUS bevat insectspecifieke voeders voor meelwormen, buffalowormen en krekels.Mealworm - Insectus feed for insect farmingMeelwormenvoer

INSECTUS meelwormvoeder is een hoogwaardig en voedzaam voer, speciaal gemaakt voor de meelwormenkweek. Het voer zorgt voor een goede voederconversie en een hoge opbrengst. Speciaal voor het vermeerderen van meelwormen is er een specifiek voer ontwikkeld: INSECTUS Mealworm Breed. Voor een gezonde en efficiënte groei is INSECTUS Mealworm Grow het meest geschikt. Het voer is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten:

Zak (18kg)

Big Bag (ongeveer 650kg)

Bulktransport (vanaf 2000kg)

Het dieet van de meelworm is een van de vele factoren die de groei en voortplanting van de meelwormen beïnvloeden.Lesser mealworm - Insectus feed for insect farmingBuffalowormenvoer

INSECTUS buffalowormvoeder is een voedzame voeding van hoge kwaliteit, speciaal gemaakt voor de buffalowormkweek. Het voer bevordert een goede voederconversie en een hoge opbrengst. Het voer is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten:

Zak (18kg)

Big Bag (ongeveer 650kg)

Bulktransport (vanaf 2000kg)

Het dieet van de buffalowormen is een van de vele factoren die de groei en voortplanting van de buffalowormen beïnvloeden.

 

Cricket - Insectus feed for insect farmingKrekelvoer

INSECTUS krekelvoer is een voedzame voeding van hoge kwaliteit, speciaal gemaakt voor de kweek van krekels. Het voer bevordert een gezonde groei en een goede opbrengst. Het voer is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten:

Zak (18kg)

Big Bag (ongeveer 650kg)

Bulktransport (vanaf 2000kg)

    

Waarom insecten kweken?

De belangrijkste reden om insecten te kweken is omdat insectenkweek een veelbelovende manier is om hoogwaardige eiwitten te produceren met een laag gebruik van natuurlijke hulpbronnen en een beperkte impact op het milieu. Het eiwit en de overige bestanddelen van het insect worden onder andere gebruikt in de voeder- en voedselindustrie.Hoe maak je het rendabel?

De winstgevendheid van insectenkweken wordt bepaald door een goede opbrengst met beperkte kosten. De opbrengst hangt van verschillende factoren af:

 • Efficiënt productieproces

 • Gecontroleerd productieproces

 • Veilig productieproces

 • Gezonde groei en ontwikkeling van de insecten

 • Een hoge voerconversie van de insecten

INSECTUS  is veilige voeding, efficiënt en gemakkelijk in gebruik voor gecontroleerde productieprocessen. Het INSECTUS voer geeft een gezonde groei en ontwikkeling van de insecten, wat leidt tot maximale reproductie en hoge opbrengst.


Contact INSECTUS

Voor meer informatie en vragen over het INSECTUS voer neem contact op met Dave van der Pasch +31 (0) 6 5169 1827 of stuur een e-mail naar dave@mijten.be.

Uw verzoek zal met zorg worden behandeld.

Er zijn geen producten gevonden.
    
  Laden
  Laden