Sinds 1938 staat bij Mijten de gedachte centraal om enkel natuurgeoriënteerde producten samen te stellen. Met andere woorden; kwaliteit in elk product!

In 1938 kocht Louis Mijten de plaatselijke maalderij in Schoonderbuken, een klein en zeer landelijk dorpje in de nabijheid van Scherpenheuvel.

Hij had bij de oprichting slechts één doel voor ogen: een kwalitatief en natuurlijk voeder produceren. Daarenboven stond hij zijn klanten bij met raad en daad. Hij wou méér dan alleen een verkoper zijn en zou zijn kennis en kunde ten dienste stellen van zijn klanten en hun dieren.

Dit doel staat vandaag de dag nog steeds centraal. Drie generaties Mijten hebben op basis van bijna 80 jaar ervaring een uitgebreid assortiment van voeders ontwikkeld op maat van elk dier met enkel kwalitatieve en natuurlijke producten. Tijdens het hele productieproces is er bijzonder veel aandacht voor productzorg. Zo worden er dan ook geen kunstmatige of chemische kleur-, geur- of bewaarstoffen toegevoegd aan onze voeders. Zuivere plantaardige grondstoffen staan centraal voor een complete voeding met gezonde en sterke dieren als gevolg.

Ook voor voedingsadvies kan u vandaag de dag nog steeds op ons rekenen.

Mijten biedt zowel de hobby– als de professionele dierenliefhebber, een totaal assortiment van voeders en natuurlijke supplementen voor een optimale gezondheid en topprestaties van uw dier!
Laden
Laden