Retouren & Service

Retouren

Wanneer het product niet naar wens is dan kan je dit retour sturen. Retour sturen kan uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst (herroepingsrecht). Het product dient dan onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden. De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening.  

Voor het retourneren is het belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doorgeeft. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  1. Vul het contactformulier in en vermeld bij bericht aanvraag retour met het ordernummer. 
  2. Stuur een e-mail naar customerservice@mijten.be met het ordernummer. Je kan hiervoor eventueel gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

We doen er alles aan je aankoopbedrag, verzendkosten zo spoedig mogelijk maar zeker binnen 14 dagen, na ontvangst van jouw product op onze retourenafdeling, terug te storten. 


Niet tevreden, geld terug! actie

Enkel geldig voor

  • Hippalgo Elektrolyten
  • Hippalgo E-Plus
  • Hippalgo Hoef Optimal
Werkwijze: Mocht je na gebruik niet tevreden zijn, dan kan je een e-mail sturen naar customerservice@mijten.be met volgende info. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Waarom je niet tevreden bent
  • Kopie van je aankoopbon

Voorwaarden:

  • Enkel geldig bij voorlegging van een aankoopbon van max 3 maanden geleden.
  • Het product dient terug gestuurd te worden naar het Mijten hoofdkantoor. Hiervoor ontvang je, na contact, een verzendlabel. 

Service


Klacht

Een klacht, deze lossen wij graag op. Dat lukt het snelst wanneer je contact opneemt met onze klantenservice via het e-mailadres: customerservice@mijten.be of via het contactformulier. Wij geven binnen twee werkdagen een antwoord. 

Vraag

Een vraag beantwoorden wij graag. Dat lukt het snelst wanneer je contact opneemt met onze klantenservice via het e-mailadres: customerservice@mijten.be of via het contactformulier. Wij trachten binnen twee werkdagen een antwoord te geven. 

Houdbaarheid

Voedingsproducten zijn beperkt houdbaar. Wij gebruiken geen kunstmatige conserveringsmiddelen om de houdbaarheid van onze producten te verlengen.  De producten hebben na productie een beperkte houdbaarheid. Wij streven na een minimale houdbaarheid van 2 maanden bij levering.    

Laden
Laden