Retouren & Service


Eenvoudig gratis retourneren

Wanneer een product niet naar wens is, kan je dit gratis retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Het product dient dan onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden.

Hoe? Neem contact met ons op via customerservice@mijten.be of via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op betreffende je retouraanvraag.

Welke info hebben wij nodig?

  • Je bestelnummer (dit begint met IC)
  • Indien je meerdere producten bestelde, over welk product het juist gaat

Wij doen er alles aan om je retouraanvraag binnen 7 dagen na ontvangst van jouw product terug te betalen.


Service


Klacht

Een klacht, deze lossen wij graag op. Dat lukt het snelst wanneer je contact opneemt met onze klantenservice via het e-mailadres: customerservice@mijten.be of via het contactformulier. Wij geven binnen twee werkdagen een antwoord. 

Vraag

Een vraag beantwoorden wij graag. Dat lukt het snelst wanneer je contact opneemt met onze klantenservice via het e-mailadres: customerservice@mijten.be of via het contactformulier. Wij trachten binnen twee werkdagen een antwoord te geven. 

Houdbaarheid

Voedingsproducten zijn beperkt houdbaar. Wij gebruiken geen kunstmatige conserveringsmiddelen om de houdbaarheid van onze producten te verlengen.  De producten hebben na productie een beperkte houdbaarheid. Wij streven na een minimale houdbaarheid van 2 maanden bij levering.    

Laden
Laden