Rabby Breed

Art nr. VD 082 20
Omschrijving
Rabby Breed 20 kg zorgt voor een goede conditie bij fokdieren en een goede ontwikkeling van de jongen. Het bevat veel vezels, de nodige eiwitten én probiotica. Dit laatste versterkt het immuunsysteem.
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Rabby Breed 20 kg

zorgt voor een goede conditie bij fokdieren en een goede ontwikkeling van de jongen. Het bevat veel vezels, de nodige eiwitten én probiotica. Dit laatste versterkt het immuunsysteem.
Beoordeling(en) (2)
  • Betere ontwikkeling
    Tegenwoordig laat ik bijna al jonkies met 8 weken enten door onze dierenarts. Bij het laatste nestje viel hem meteen op dat ze groter en steviger / beter ontwikkeld waren als normaal. Dat was het eerste nestje dat met Rabby Breed is groot gebracht. Toen we hem dat vertelden, was zijn commentaar: ‘niets meer aan veranderen’. Review gegeven door: Henk Tillie van www.konijnentuinagiora.nl
  • Duidelijk verschil
    Ik heb een nestje 5ling van een Siam voedster en deze jongen ontwikkelen zich duidelijk beter, ze zijn voller en steviger. Alle konijnen eten deze brokjes erg graag en wat me opvalt, is dat ze zich niet eindeloos vol-eten met deze brokjes: vol is vol. Ik ben gelijk begonnen met alle konijnen meer brokjes te geven, inmiddels zijn ze verzadigd en eten ze dagelijks weer een kleiner portie, dan in het begin, ze hebben duidelijk een balans gevonden. In een korte tijd, al veel goede ervaringen, ik wil dit voer dolgraag blijven geven!!
    Laden
    Laden