Papegaaienvoer

Art nr. HM 0082 15
Omschrijving
Papegaaienvoer 15 kg is een complete mengeling voor papegaaien. Het bevat alle benodigde vitamines, minerale, aminozuren en spoorelementen voor een goede conditie. Het is verrijkt met noten omdat papegaaien in de vrije natuur ook noten eten. Tip: let erop dat de papegaai niet selectief eet. 
Zak 15 kg
Prijs
€ 31,60
prijs per Zak 15 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Papegaaienvoer 15 kg

is een complete mengeling voor papegaaien. Het bevat alle benodigde vitamines, minerale, aminozuren en spoorelementen voor een goede conditie. Het is verrijkt met noten omdat papegaaien in de vrije natuur ook noten eten. Tip: let erop dat de papegaai niet selectief eet. 

Infofiche
Beoordeling(en) (5)
 • Mijn papegaaien vinden het heerlijk
  Ik neem altijd deze papegaaien voer, want ze vinden het heerlijk
 • Super
  Mijn pappegaaien vinden het heerlijk, ze eten het op tot het laatste zaadje.
 • heel goed papegaaienvoer
  ik voer al een tijd met dit voer mijn ara,s.ze zijn er dol op.het door de grote variatie van nootjes en zaden wordt alles opgegeten,en niet mee geknoeid.ik heb er afgelopen jaar heel goede broedresultaten mee gehaald. prijs kwaliteit is heel goed.ik wil geen ander voer meer,dit bevalt zeer goed.
 • Mijn pappegaaien vinden het heerlijk
  Mijn 2 roodstaartpapagaaien vinden het heerlijk, ze eten hun bakje helemaal leeg, en ik hoef niks wegtegooien. Ik ben er heel blij mee, en mijn grijsje helemaal. Echt een aanrader
 • Mijn pappegaaien vinden het heerlijk
  Mijn pappegaaien vinden het heerlijk, ik moet 2 keer bijvoeren want alles wordt opgegeten. Zeer blij ermee
  Laden
  Laden