Varkensmuesli

Art nr. VV 072 12
Omschrijving
Varkensmuesli 12,5 kg is een uitgebalanceerde muesli voor hobbymatig gehouden varkens zoals hangbuikzwijnen, everzwijnen en minivarkens. Het voer is afgestemd op de natuurlijke behoeften van deze varkens in iedere levensfase en dit op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en vitaminen die
Zak 12,5kg
Prijs
€ 13,60
prijs per Zak 12,5kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Varkensmuesli 12,5 kg

is een uitgebalanceerde muesli voor hobbymatig gehouden varkens zoals hangbuikzwijnen, everzwijnen en minivarkens. Het voer is afgestemd op de natuurlijke behoeften van deze varkens in iedere levensfase en dit op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en vitaminen die een goede gezondheid en vitaliteit van de dieren garandeert, zonder dat het varken te dik wordt.
Infofiche
Beoordeling(en) (5)
 • goed
  ze vinden t erg lekker. Ziet er ook goed uit.
 • Ze vinden het heerlijk
  Ze smullen er van! Er zijn verschillende ingrediënten aanwezig, waardoor er voor de varkentjes ook genoeg afwisseling in zit. Mijn diertjes zijn alvast fan!!
 • mijn dieren houden er van
  prima product en een mooie prijs; veel verschillende ingredienten aanwezig, ze vinden het heel erg lekker!
 • Mooie prijs voor kwaliteitsvoer
  Ons mini varken was zijn andere voer zat en at niet meer. Met de keuze voor dit nieuwe voer hebben we weer een vrolijk etend varken, en voor de prijs hoef je het niet te laten. Top!
 • muesli
  Heel tevreden. Iets duurder dan de varkenskorrel,maar meng dit samen, als weekend traktatie voor de varkens
  Laden
  Laden