Hippalgo Dressuur Plus

Art nr. VP 038 20
Omschrijving
Dressuur plus 20 kg is een muesli met specifieke energiebalans voor langdurige, krachtige inspanningen voor paarden die een hoge uithouding nodig hebben. Ideaal voor nerveuze, zenuwachtige paarden en ook voor insulineresistente,  ‘suikerpatiënt’ paarden die toch arbeid verrichten.  Als gevolg van de
Zak 20 kg
Prijs
€ 18,55
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Dressuur plus 20 kg

is een muesli met specifieke energiebalans voor langdurige, krachtige inspanningen voor paarden die een hoge uithouding nodig hebben. Ideaal voor nerveuze, zenuwachtige paarden en ook voor insulineresistente,  ‘suikerpatiënt’ paarden die toch arbeid verrichten. 

Als gevolg van de uitzonderlijke samenstelling van Dressuur Plus en toevoeging van een kruidenmengsel, wordt er een natuurlijk evenwicht bereikt met een perfecte stofwisseling tot gevolg. Dit resulteert in werklustige en zelfzekere paarden met een hoger uithoudingsvermogen en paarden die snel recupereren na een inspanning. Het bevat bovendien natuurlijke vitamine E, wat bijdraagt aan de ondersteuning van de spierfunctie. 
Beoordeling(en) (2)
  • Top voer
    Heel lang moeten zoeken naar het juiste voer voor mijn paardje. Ze kan heel nerveus worden en bij ander eten merkte ik dat ze heel sloom/futloos werd en niet de juiste energie kreeg voor het werk dat ze moest verrichten. Met dit voer staat ze mooi gezond en heeft ze voldoende energie. Ook haar nerveusiteit is onder controle. Echt heel tevreden over hippalgo dressuur plus.
  • Zeer tevreden
    Voor onze sportpaarden is dit een heel goed alternatief voor de "normale" sportbrok. Onze paarden lopen hoog in de sport en doen het hier fantastisch op.
    Laden
    Laden