Graanmix Gezond

Art nr. VK 040 20
Omschrijving
Graanmix Gezond 20 kg is een zeer gevarieerde graanmengeling met onder meer gebroken mais, tarwe, milo, gerst, gebroken erwten, boekweit, gestreepte zonnepitten en zongedroogde gebroken bordeaux mais. Deze bordeaux mais is zeer energierijk en heeft een ideale eiwit-vetverhouding.  Tevens bevat deze
Zak 20 kg
Prijs
€ 13,35
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Graanmix Gezond 20 kg

is een zeer gevarieerde graanmengeling met onder meer gebroken mais, tarwe, milo, gerst, gebroken erwten, boekweit, gestreepte zonnepitten en zongedroogde gebroken bordeaux mais. Deze bordeaux mais is zeer energierijk en heeft een ideale eiwit-vetverhouding. 

Tevens bevat deze mais ook een grote hoeveelheid antioxidantia. Antioxidanten zorgen voor een goede celbescherming waardoor ook de weerstandsopbouw een boost krijgt. Nog een positieve eigenschap is de aanwezigheid van bètacaroteen. Bètacaroteen is een voorloper van vitamine A en een natuurlijke kleurstof die zorgt voor een mooie donkerrode kleur van de kam en een donker oranje kleur van de eidooier. Het is ook alom geweten dat kippen zich van nature aangetrokken voelen tot rood. De bordeaux mais bevordert hierdoor het scharrelgedrag.

Beoordeling(en) (9)
 • graanmix gezond
  beste, wij hebben al 10 jaar kippen en al vele soorten graanmengelingen met en zonder legkorrel geprobeerd. een tijdje terug de graanmix van mijten tegen gekomen in een winkel waar ze meerdere graanmengelingen van verschillende leveranciers verkopen en deze geprobeerd samen met paar andere voermixen van mijten. binnen paar maanden gaan we het heel zeker weten maar Mijten is volgens mij en onze kipjes het allerlekkerste en voedzaamste voor gezonde kippen en lekkere eitjes
 • Graanmix Gezond TOP kwaliteit
  Op aanraden van een vertegenwoordiger voeren wij reeds ruime tijd Graanmix Gezond. Wat een verschil tegen vroeger, wat ons betreft een topvoer, we zien een sterke verbetering van het pluimendek bij onze zijdehoenders. Minder voerverspilling is een belangrijk aspect voor ons, door de vele soorten granen en zaadjes wordt alles netjes opgescharreld. Tevens merken we bij de eieren een betere bevruchting daar bijna uit alle eitjes een sterk kuiken komt in de broedkas. Ook onze opgroeiende kuikens doen het super! Ze worden iedere dag sterker en voller in omvang. We halen al ons voer steeds bij Mijten Dierspeciaalzaak in Bekkevoort. Hamse Silkies Katrijn en Kobe.
 • Zeer goed
  Kippen lusten het heel graag de kleuren van de eieren zijn ook vele feller prachtig product kan het iedereen aan bevelen
 • Lievelingsvoer van de kippen
  Zeer snelle levering, en mijn kippen willen niks anders meer. Makkelijk voor mij, nu ik niet meer met zware zakken moet slepen, maar dit gewoon aan de deur kan laten leveren. Prima service!
 • Snel en handig
  Ik heb nu al de 2de keer deze mix besteld, en onze kippen willen niks anders meer. Aangezien we geen auto hebben, is deze thuislevering van zulke grote hoeveelheid zeer handig. Zeer snelle levering ook!
 • Premium kippenvoer
  Heb land deze graanmix bij een verdeler gekocht en de kippen waren er verzot op. Nadat de verdeler Mijten niet meer verkocht heb ik verschillende ander graanmix geprobeerd, onder andere Aveve en Versele Laga. Maar wat een verschil ! Povere mix combinatie met weinig graan soorten . Toen ik weer op zoek was naar een Mijten verdeler zag ik op de website dat er nu ook een webshop is en heb direct besteld . Snelle levering aan een kleine kost. Ik zelf -maar vooral mijn kippen! - zijn weer heel gelukkig. Bedankt Mijten !
 • Super
  Gevarieerd compleet voer en kippen zijn er helemaal weg van :-)
 • Perfecte Graanmengeling
  Perfecte levering vanuit de webshop (in deze uitdagende tijden, zelfs één dag voor de aangekondigde levertijd) én de kippen zijn er gek van. Een aanrader.
 • Goed
  Goede kwaliteit overvloed aan granen
  Laden
  Laden