Arion Fresh Junior

Art nr. HP 393 12
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Arion Fresh Junior 12 kg bevat alle bouwstenen die je jonge viervoeter nodig heeft om te groeien. Immuunsysteem De eerste maanden ontwikkelt je puppy zijn natuurlijk afweersysteem. ARION Fresh Junior is een uitgebalanceerde, goed verteerbare voeding die alle bouwstenen aanlevert om zijn immuniteit
Zak 12 kg
Prijs
€ 32,80
prijs per Zak 12 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Arion Fresh Junior 12 kg

bevat alle bouwstenen die je jonge viervoeter nodig heeft om te groeien.

Immuunsysteem
De eerste maanden ontwikkelt je puppy zijn natuurlijk afweersysteem. ARION Fresh Junior is een uitgebalanceerde, goed verteerbare voeding die alle bouwstenen aanlevert om zijn immuniteit te ondersteunen. Denk maar aan volkoren granen en verse kip, aangevuld met een flinke dosis vitaminen, mineralen en kruiden als bron van antioxidanten.

Huid & vacht
De huid en vacht van je puppy geven een goed beeld van zijn algemene gezondheidstoestand. Daarom stopten we ARION Fresh Junior boordevol voedingsstoffen voor een gezonde huid en vacht, zoals lijnzaad en visolie - een bron van omega 3! - en een goede dosis zink en biotine. Alles wat hij nodig heeft om te stralen!

Leven & genieten
Jong geleerd is oud gedaan. Je puppy komt op zijn ontdekkingstocht met heel wat nieuwe prikkels in aanraking. Zo leert hij elke dag iets nieuws! Om hem daarbij te helpen, kozen we resoluut voor het gebruik van visolie. Die bezorgt hem de essentiële vetzuren die hij nodig heeft tijdens zijn leerproces. Het perfecte krachtvoer voor heel wat leerrijke avonturen!

Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden