Arion Fresh Cat Sensitive

Art nr. HP 400 12
Omschrijving
Arion Fresh Cat Sensitive 12 kg is een heerlijke, licht verteerbare voeding voor katten met een gevoelige spijsvertering.  Immuunsysteem Katten gaan vaak op avontuur, en moeten dus kunnen rekenen op een sterk immuunsysteem. Om hen optimaal te ondersteunen, zit ARION Fresh Adult Cat Sensitive
Zak 12 kg
Prijs
€ 40,65
prijs per Zak 12 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Arion Fresh Cat Sensitive 12 kg

is een heerlijke, licht verteerbare voeding voor katten met een gevoelige spijsvertering. 

Immuunsysteem
Katten gaan vaak op avontuur, en moeten dus kunnen rekenen op een sterk immuunsysteem. Om hen optimaal te ondersteunen, zit ARION Fresh Adult Cat Sensitive boordevol essentiële bouwstenen die hun immuniteit een extra duwtje in de rug geven. Zo werd de voeding verrijkt met gist en een goede dosis antioxidanten in de vorm van zink en vitamine E.

Overgevoeligheid
Katten kunnen gevoelig zijn aan specifieke ingrediënten, een overgevoeligheid die zich vaak uit in symptomen als jeuk, haaruitval of maagdarmklachten. In de meeste gevallen is de boosdoener een specifiek dierlijk eiwit. Door slechts één
type dierlijk eiwit te gebruiken - de combinatie van verse en gedroogde kip - verlagen we de kans op een overgevoeligheidsreactie.

Huid en vacht
De vacht van je kat geeft een goed beeld van haar algemene gezondheid. ARION Fresh Adult Cat Sensitive is verrijkt met voedingsstoffen als lijnzaad, zink en biotine om haar vacht in topvorm te houden. Bovendien beperkt onze unieke formule met slechts één dierlijk eiwit de kans op overgevoeligheidsreacties zoals jeuk en haaruitval.

Beoordeling(en) (1)
  • Kattenvoer
    Ik heb lang gezocht naar goed betaalbaar kattenbrokjes. Ik kwam op deze, besteld en geprobeerd, ben uiterst tevreden en me katten doen het er goed op!
    Laden
    Laden