Arion Fresh Adult Small

Art nr. HP 394 07
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Arion Fresh Adult Small 7 kg is speciaal voor volwassen, kleine hondenrassen.  Immuunsysteem Tijdens jullie ontdekkingstocht doet je hond regelmatig een beroep op zijn natuurlijk afweersysteem. Een uitgebalanceerde, goed verteerbare voeding is belangrijk om hem daarbij een duwtje in de rug te geven.
Zak 7,5 KG
Prijs
€ 22,50
prijs per Zak 7,5 KG
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Arion Fresh Adult Small 7 kg

is speciaal voor volwassen, kleine hondenrassen. 

Immuunsysteem
Tijdens jullie ontdekkingstocht doet je hond regelmatig een beroep op zijn natuurlijk afweersysteem. Een uitgebalanceerde, goed verteerbare voeding is belangrijk om hem daarbij een duwtje in de rug te geven. Daarom levert ARION Fresh Adult Small alle bouwstenen om zijn immuniteit optimaal te ondersteunen. De voeding werd verrijkt met kruiden, gist en een gezonde mix van vitaminen en mineralen.

Huid & vacht
De huid en vacht van je hond vertellen je heel wat over zijn algemene gezondheidstoestand. Daarom vulden we ARION Fresh Adult Small aan met de nodige voedingsstoffen om zijn vacht in topvorm te houden. We gebruiken lijnzaad als natuurlijke bron van omega 3, en voegden een ruime dosis zink en biotine toe - voor een extra stralende vacht!

Vitaliteit
ARION Fresh Adult Small werd samengesteld met enkel de allerbeste ingrediënten en een optimale dosis vitaminen en mineralen om je hond te doen blaken van vitaliteit. Verse kip voorziet hem van licht verteerbare dierlijke eiwitten, volkoren granen leveren kostbare vezels en zorgvuldig geselecteerde kruiden zorgen voor een welverdiende boost in antioxidanten.

Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden