Arion Fresh Adult Med/Large

Art nr. HP 395 03
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Arion Fresh Adult Medium/Large 3 kg werd zowel qua voedingsstoffen als qua vorm aangepast aan middelgrote en grote honden. Immuunsysteem De avonturen die jij en je hond samen beleven, zijn vaak een hele uitdaging voor zijn natuurlijk afweersysteem. Om de immuniteit van je hond te boosten, verrijkten
Zak 3 kg
Prijs
€ 10,45
prijs per Zak 3 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Arion Fresh Adult Medium/Large 3 kg

werd zowel qua voedingsstoffen als qua vorm aangepast aan middelgrote en grote honden.

Immuunsysteem
De avonturen die jij en je hond samen beleven, zijn vaak een hele uitdaging voor zijn natuurlijk afweersysteem. Om de immuniteit van je hond te boosten, verrijkten we ARION Fresh Adult Medium Large met heel wat waardevolle ingrediënten zoals kruiden, gedroogde gist en een gezonde mix van vitaminen en mineralen.

Huid en vacht
De vacht van je hond is een goede indicator voor zijn algemene gezondheid. Gezonde vacht, gezonde hond! Daarom zorgden we ervoor dat ARION Fresh Adult Medium Large alle voedingsstoffen bevat om zijn huid en vacht een extra
boost te geven. De voeding werd onder meer aangevuld met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3, en een goede dosis zink en biotine.

Vitaliteit
ARION Fresh Adult Medium Large bevat alleen de beste ingrediënten en optimaal uitgebalanceerde dosissen vitaminen en mineralen om de vitaliteit van je hond te ondersteunen. We kozen voor verse kip als licht verteerbaar dierlijk eiwit, volkoren granen als bron van vezels, en zorgvuldig geselecteerde kruiden als leverancier van antioxidanten.
Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden