Paardenvoer Mijten

Welkom op onze voedingsadviesservice voor paarden

“De kracht van een paard schuilt in zijn voeding” is niet voor niets onze slogan. Een paard dat zich goed voelt in zijn vel, zal ook goede prestaties neerzetten. Het is daarom belangrijk om voor uw paard een voer te kiezen dat geschikt is en qua hoeveelheden afgestemd is op de verschillende factoren zoals groei, eventuele dracht, arbeid, temperament, etc. Vele problemen en/of moeilijkheden kunnen we met voeder en correcte hoeveelheden van voeder oplossen en/of voorkomen.

Ieder paard is uniek, dus ook het advies hieromtrent is maatwerk! Heeft u vragen over voeding of wenst u een vrijblijvend aangepast voedingsadvies, aarzel niet om onderstaand formulier in te vullen.

Meer nog! Wilt u uw paard gezond houden? Dan gaan een goed rantsoen en een goede wormbestrijding hand in hand. Het bestrijden van wormen moet selectief gebeuren om resistentie tegen wormkuren te vermijden. Daarbovenop geldt ook hier 'meten is weten' en is het raadzaam om op regelmatige tijdstippen een meststaal te laten analyseren. Omdat een gezond paard onze hoogste prioriteit is bij Mijten, willen wij graag uw staalnames vereenvoudigen. 

Wanneer u hieronder aanduidt dat u een mestonderzoek wenst, doen wij, in samenwerking met MestLab, al het nodige. De mestzakjes komen bij u in de bus en het ontwormingsadvies nadien in uw mailbox. U hoeft enkel nog de mestzakjes met het nodige te vullen!

Kostprijs per staalname:
1-5 staalname(s)        14,39 euro incl. BTW
6 -10 staalnames       13,39 euro incl. BTW
> 10 staalnames        op aanvraag via sara@mijten.be 

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw paard en een advies op maat te geven, hadden we graag volgende gegevens over uw paard/pony:

Gegevens paard/pony:

Uw contactgegevens
Chargement en cours
Chargement en cours