Spray Away

No. d'article HA 408 01
0 commentaire Poster un commentaire
Spray Away 500 ml vormt een natuurlijke barrière tegen vliegen (en andere insecten zoals muggen). Waarom is dit belangrijk? Om de schaapvliegenmadenziekte ofwel myiasis te vermijden. Deze ziekte wordt veroorzaakt door de groene vleesvlieg. Deze wordt aangetrokken tot mestgeur en bijvoorbeeld
St 500 ml
Prix
€ 23,95
prix par St 500 ml
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Spray Away 500 ml

vormt een natuurlijke barrière tegen vliegen (en andere insecten zoals muggen). Waarom is dit belangrijk? Om de schaapvliegenmadenziekte ofwel myiasis te vermijden.

Deze ziekte wordt veroorzaakt door de groene vleesvlieg. Deze wordt aangetrokken tot mestgeur en bijvoorbeeld ontstoken wondjes. Deze vliegen leggen larven en deze voeden zich met de huid van het schaap. Het is dus belangrijk om deze vliegen te vermijden. Hiervoor ontwikkelden we Spray Away, op basis van etherische oliën. Spray Away zorgt voor een bepaalde geur waar deze vliegen (en ook andere insecten zoals muggen) geen fan van zijn. 
 
Gebruik Spray Away vanaf de eerste warme dagen. Het volstaat om het product 1 keer per maand aan te brengen. Zelfs na een regenbui, blijft het product werken dankzij zijn speciale samenstelling. Het product is verpakt in een gebruiksvriendelijke verpakking; aanbrengen kan zowel met de meegeleverde spraykop als door middel van de doseerfles.
Commentaires (0)
Il n'ya pas de commentaires pour le moment.
    Chargement en cours
    Chargement en cours