Timothy hooi Little Farm

No. d'article VD 120 02
Timothy hooi Little Farm 2 kg is heel smakelijk hooi van premium kwaliteit dat ideaal is voor het gebit en de spijsvertering. Het bevat lange vezels, een laag calciumgehalte en heeft een aangename geur. Het wordt vaak aangeraden door dierenartsen. Het is bovendien ook een ideaal alternatief voor
Zak 2 kg
Prix
€ 13,95
prix par Zak 2 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Timothy hooi Little Farm 2 kg

is heel smakelijk hooi van premium kwaliteit dat ideaal is voor het gebit en de spijsvertering. Het bevat lange vezels, een laag calciumgehalte en heeft een aangename geur. Het wordt vaak aangeraden door dierenartsen. Het is bovendien ook een ideaal alternatief voor moeilijke hooi-eters. 
Pièces jointes
Commentaires (3)
 • Goede kwaliteit timothy hooi
  Eén van onze cavia's mag enkel timothy hooi eten van de dierenarts, maar ik heb een tijd moet zoeken in dierenwinkels en online om een goede kwaliteit timothy hooi te kunnen vinden. Blij dat ik dit hooi heb kunnen vinden!
 • Aan te raden voor cavia liefhebbers.
  Dit hooi bevat minder calcium. Is aan te raden voor cavia's die blaasproblemen hebben. Onze cavia heeft veel minder last van steengeruis in nieren. Super hooi en lekker volgens mij caafjes!
 • Super hooi voor onze cavia's
  Onze cavia,s zijn zot van dit hooi! Zeker die pluizige stukjes die erin zitten. (het zaad denk ik.) Die halen ze er eerst uit en daarna eten ze de rest op. Ze springen als ik de zak boven haal. Bij ander merk van hooi laten ze het meestal liggen. Super!
  Chargement en cours
  Chargement en cours