Green Bites

No. d'article VP 123 15
Green Bites 14 kg is een smakelijke blokje ruwvoer dat bestaat uit kwalitatief hooi, luzerne en lijnzaadolie. Het bevat ook verschillende vitamines, mineralen en sporenelementen. 
Doos 14 kg
Prix
€ 16,75
prix par Doos 14 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Green Bites 14 kg

is een smakelijke blokje ruwvoer dat bestaat uit kwalitatief hooi, luzerne en lijnzaadolie. Het bevat ook verschillende vitamines, mineralen en sporenelementen. 
Pièces jointes
Commentaires (3)
 • Lekkere gezonde snack
  Ik geef dit al een tijdje aan onze pony met maagzuurklachten Ik zie zeker verbetering. Sinds kort geef ik het ook aan ons paard. Beide vinden het heerlijk. Formaat is ook precies goed.
 • goed
  Heb de indruk dat ons paard dit lekker vindt, gebruik deze ook als beloning, hij kan er zich ook een tijdje mee bezig houden. Wij blijven het alvast gebruiken
 • Superlekkere blokken.
  Ik geef dit al een aantal maanden aan onze pony met maagzuur klachten. Het ruikt niet alleen super lekker. Het is denk ik ook erg lekker. Ze laat haar gewone voer ervoor staan. Eet liever eerst het blok op. Het heeft absoluut een positief effect op haar gezondheid. Formaat van blok ook erg handig. En ze doet er wel even over.
  Chargement en cours
  Chargement en cours