Arion Breeder Lamb&Rice

No. d'article HP 152 20
Arion Breeder Professional Lamb&Rice 20kg is een glutenvrije, complete droge voeding voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gevoelige spijsvertering. Deze speciale formule kan voedingsintoleranties voorkomen en draagt bij tot een verbeterde darmflora, hetgeen resulteert in een
Zak 20 kg
Prix
€ 67,50
prix par Zak 20 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Arion Breeder Professional Lamb&Rice 20kg

is een glutenvrije, complete droge voeding voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gevoelige spijsvertering. Deze speciale formule kan voedingsintoleranties voorkomen en draagt bij tot een verbeterde darmflora, hetgeen resulteert in een aanzienlijk verbeterde levenskwaliteit. 

Samenstelling: 
rijst (50%), lam (gehydreerd 26%), kip, dierlijk vet, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, erwten, bietenpulp, biergist, zout, kaliumchloride, FOS, MOS, druivenpitten en rozemarijn. 

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 26 %
ruw vet 16 %

ruwe as 7 %
ruwe celstof 2 %
calcium 1,7 %
fosfor 1 %


Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A 20 000 IU
Vitamine D 1700 IU
Ijzer 76 mg
Koper 9 mg
Zink 120 mg
Mangaan 9 mg
Jodium 2 mg
Selenium 0,06 mg


Bevat EU gereguleerde antioxidanten.
Pièces jointes
Commentaires (4)
 • Snelle levering - goed verpakt
  De vertrouwde voeding werd binnen 2 dagen geleverd en was bovendien netjes verpakt (zak met voer in een doos). Ideale oplossing om voer direct thuis te ontvangen.
 • Super service
  Nadat de bestelling geplaatst was kregen wij een bevestigings mail en werd de dag van levering vermeld. Twee dagen later werd de bestelling afgeleverd. Heel goed geregeld!
 • Super voeding
  Na arion puppy voer nu breeder lam en rijst aangekocht Mijn honden eten die zo smakelijk op Blinkende vacht .vaste mest , enz.. Echt top na lang zoeken voor de juiste voeding van mijn honden heb ik die toch gevonden na aanraden van een vriend 😉
 • top
  Super voer
  Chargement en cours
  Chargement en cours