Kalveropfok met Vivo - Zorgeloos van Kalf tot Koe


Efficient investeren in de genetische potentie van het kalf met hoogwaardige producten: kalvermelk, kalvervoer en diverse supplementen. De melkpoeder voor kalveren is van de allerhoogste kwaliteit. 

Goede producten met een vaste stabiele samenstelling

Een compleet pakket voeding voor de kalveropfok zorgt voor een zorgeloze groei van kalf tot koe. Melkpoeder, krachtvoeder en supplementen hebben een constante samenstelling. Wij gebruiken geselecteerde grondstoffen van betrouwbare leveranciers. Wij weten waar de grondstoffen vandaan komen en kennen de leveranciers vaak persoonlijk. Wij wisselen niet van grondstoffen omdat deze bijvoorbeeld goedkoper zijn. Met gekende grondstoffen maken wij voeding met een gegarandeerde nutritionele samenstelling. Producten passen bij de behoefte van kalf en koe in iedere fase. De producten in het Vivo concept zijn nutritioneel op elkaar afgestemd en passen bij elkaar en versterken elkaars werking. Onze producten worden gemaakt met verse grondstoffen. Door langere stockage gaat de kwaliteit van grondstoffen namelijk achteruit. Verse grondstoffen voor gezonde smakelijke producten. 


Wij zijn de onafhankelijke autoriteit voor de kalveropfok

Wij zijn al ruim 60 jaar actief in de kalveropfok in de Benelux en hebben al miljoenen kalveren succesvol groot gebracht. Wij bieden professionele ervaren begeleiding met naast theoretische kennis ruime ervaring uit de praktijk. Door jarenlange ervaring in de sector spreken wij de taal. Wij zien uw dieren en handelen op koe en kalfsignalen. Onze kennis is op wetenschap gebaseerd: wij brengen de laatste wetenschappelijke inzichten naar de stal. Mochten we ergens niet direct een antwoord op hebben, dan gaan we op zoek. Wij communiceren op een open en eerlijke manier.

Efficiënt investeren in de genetische potentie van het kalf

Jongvee is een investering in de toekomst van het bedrijf. Investeer in een productpakket die het kalf de mogelijkheid biedt zijn volledige genetisch potentieel te benutten. Zo kunnen met voeding bepaalde genen aan- en uitgezet worden bij het kalf met onder andere een invloed op de latere melkproductie. Een investering in jongvee opfok is investeren in meer rendement op het bedrijf door:

  • Meer melk per dier
  • Langere economische levensduur dier
  • Minder antibiotica gebruik

Een zorgeloze kalveropfok begint met een goede voorbereiding van de dracht, tijdens de dracht en de droogstandsperiode. Juist management en voeding tijdens de dracht zorgt ervoor dat de genetische potentie van het kalf ten volle benut wordt omdat ieder detail telt.

Een compleet pakket voeding voor de kalveropfok zorgt voor ontzorging. Producten zijn ontworpen om efficiënt en tijdbesparend toe te passen. 

Voor een eerlijke prijs

Wij halen onnodige schakels uit de keten. Producten gaan rechtstreeks van de fabriek naar de veehouder. Door slimme logistieke keuzes en efficiënt gecombineerd transport van voer, melkpoeder en supplementen besparen wij op transportkosten. Bestellen van volle en meerdere paletten bespaart kosten, deze besparing geven wij door aan de veehouder doormiddel van korting.

Online bestellen en direct betalen bespaart kosten, zo houden wij de prijzen laag.Loading
Loading