Arion Fresh Adult Small

Item No. HP 394 07
0 reviews Write a review
Arion Fresh Adult Small 7 kg is speciaal voor volwassen, kleine hondenrassen.  Immuunsysteem Tijdens jullie ontdekkingstocht doet je hond regelmatig een beroep op zijn natuurlijk afweersysteem. Een uitgebalanceerde, goed verteerbare voeding is belangrijk om hem daarbij een duwtje in de rug te geven.
Zak 7,5 KG
Price
€ 22,50
price per Zak 7,5 KG
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Arion Fresh Adult Small 7 kg

is speciaal voor volwassen, kleine hondenrassen. 

Immuunsysteem
Tijdens jullie ontdekkingstocht doet je hond regelmatig een beroep op zijn natuurlijk afweersysteem. Een uitgebalanceerde, goed verteerbare voeding is belangrijk om hem daarbij een duwtje in de rug te geven. Daarom levert ARION Fresh Adult Small alle bouwstenen om zijn immuniteit optimaal te ondersteunen. De voeding werd verrijkt met kruiden, gist en een gezonde mix van vitaminen en mineralen.

Huid & vacht
De huid en vacht van je hond vertellen je heel wat over zijn algemene gezondheidstoestand. Daarom vulden we ARION Fresh Adult Small aan met de nodige voedingsstoffen om zijn vacht in topvorm te houden. We gebruiken lijnzaad als natuurlijke bron van omega 3, en voegden een ruime dosis zink en biotine toe - voor een extra stralende vacht!

Vitaliteit
ARION Fresh Adult Small werd samengesteld met enkel de allerbeste ingrediënten en een optimale dosis vitaminen en mineralen om je hond te doen blaken van vitaliteit. Verse kip voorziet hem van licht verteerbare dierlijke eiwitten, volkoren granen leveren kostbare vezels en zorgvuldig geselecteerde kruiden zorgen voor een welverdiende boost in antioxidanten.

Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading