Mijten paardenvoeders

De kracht van een paard schuilt in zijn voeding

Puur de paardenkracht uit de natuur

Breng de natuur in de stal!

Dat was het doel bij de ontwikkeling van ons gamma paardenvoeders.
Een paard voelt zich beter bij een goed uitgebalanceerde voeding. Dat wil zeggen: bij een voeding die zeer nauw aanleunt bij datgene vanuit zijn natuurlijk milieu.
Voeders van verkeerde, niet evenwichtige samenstellingen hebben directe gevolgen op de gezondheid en prestaties van uw paard. Daarom moet elke voeding volledig uitgebalanceerd zijn.
Ver doorgedreven onderzoek en ontwikkeling, gesteund op meer dan zeventig jaar ervaring, hebben geleid tot een unieke samenstelling die meer dan uitnodigend is voor uw paard.

Een eetfestijn om van te smullen, dat tevens rijk is aan voedingselementen, mineralen, vitamines en sporenelementen.
Kortom, een volledig voeder dat alles bevat om uw paard innerlijk tevreden te maken.
Al onze mengelingen zijn constant samengesteld uit met zorg geslecteerde natuurlijke grondstoffen, die een smakellijk buffet vormen voor elk paard. Ook voor dat van u!

De perfectie zit in de strenge selectie

Al onze grondstoffen worden met de grootste nauwkeurigheid geselecteerd en volgens een eigen ontwikkeld fabricatieproces geproduceerd. Hierbij besteden wij bijzonder veel aandacht aan de waardevolle afwerking van onze paardenvoeders. Alleen op die manier kunnen wij de natuurlijke voedingselementen maximaal benutten.
Door zijn rijke en veelzijdige samenstelling bekomen wij paardenvoeders met een uitzonderlijk hoge opneembaarheid van alle fysiologische voedingstoffen. Dit zorgt voor een minimale belasting van het spijsverteringstelsel van het paard. Verder vermijden wij chemische of technische toevoegingen van bewaarmiddelen en geur- of kleurstoffen.