Scharrelmix

Art nr. VK 018 20
Omschrijving
Scharrelmix 20 kg is een volledig voer voor legkippen opgebouwd uit een gezond graanmengsel. Het is verrijkt met een speciale legkorrel en oesterschelpen. Het scharrelgedrag wordt dus extra gestimuleerd. Scharrelmix is een volledig kippenvoeder en mag gegeven worden vanaf de eerste dag van de leg.
Zak 20 kg
Prijs
€ 13,90
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Scharrelmix 20 kg

is een volledig voer voor legkippen opgebouwd uit een gezond graanmengsel. Het is verrijkt met een speciale legkorrel en oesterschelpen. Het scharrelgedrag wordt dus extra gestimuleerd. Scharrelmix is een volledig kippenvoeder en mag gegeven worden vanaf de eerste dag van de leg.
Infofiche
Beoordeling(en) (6)
 • De perfecte scharrelmix, het complete kippenvoer
  Ik koop al tijden de scharrelmix van Mijten, het is het beste voer wat ik ooit heb gehad, er zitten zeer veel soorten granen in en ook legkorrel, het is een compleet voer voor uw kippen. De eidooier is perfect mooi donker van kleur, ik gebruik +/- 2 zakken per week, ik bestel meestal 20 zakken dan is de verzending gratis dus ook naar Nederland...! Ik wil nooit meer ander voer, prijs en kwaliteit is zeer gunstig...! Ga zo door Mijten
 • Best voer
  Geen gemors Veel eieren En tevreden kippen
 • Kippen zijn er gek op
  Mijn twee kipjes zijn er gek op Meer kan ik er niet over zeggen
 • Top
  Kippen vinden het heel lekker en zelfs de korrels worden niet vergeten.
 • blije kippetjes met Mijten Scharrelmix
  Ik koop al jaren de scharrelmix van Mijten omdat er een mooie balans is tussen de granen, gebroken maïs én legkorrel !!! Maar vooral omdat onze kippetjes het héééééél graag eten !!!!! Want DAAR GAAT HET OM, TOCH!!!!????
 • Kwalitatief en eerlijk voer
  Scharrelmix is een mooi compleet voer. Het wordt goed gegeten, er blijft nauwelijks voer over en de kipjes doen het er goed op.
  Aan het laden
  Aan het laden