Rabby Breed

Art nr. VD 082 20
Omschrijving
Rabby Breed 20 kg zorgt voor een goede conditie bij fokdieren en een goede ontwikkeling van de jongen. Het bevat veel vezels, de nodige eiwitten én probiotica. Dit laatste versterkt het immuunsysteem. Rabby Breed is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde fokkers wat heeft geresulteerd in een
Zak 20 kg
Prijs
€ 15,80
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Rabby Breed 20 kg

zorgt voor een goede conditie bij fokdieren en een goede ontwikkeling van de jongen. Het bevat veel vezels, de nodige eiwitten én probiotica. Dit laatste versterkt het immuunsysteem.

Rabby Breed is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde fokkers wat heeft geresulteerd in een formule die niet prijsgericht maar kwaliteitgericht is, in het belang van de gezondheid en goede ontwikkeling van jongen en prima conditie van fokdieren. Er worden enkel en alleen hoogwaardige A grondstoffen geselecteerd maar ook een nieuwe specifieke manier van produceren bedacht zodat de waarden van vitaminen en eiwitten niet verloren gaan. 

Na een testperiode van enkele maanden zijn verbluffende resultaten behaald. Door het hoog en juiste vezelgehalte, juiste eiwitbronnen en toegevoegde probiotica wordt het immuunsysteem sterk verbeterd zodanig dat bacteriële en parasitaire aandoeningen dikwijls al op heel jonge leeftijd (3 a 4 weken ouderdom) bijna helemaal uitgesloten worden. De jongen zijn veel sterker en beter ontwikkeld op speenleeftijd (6weken), de voedsters blijven beter in conditie en leveren meer melk aan de jongen. Ook wordt  aan de aangename zijde van het verhaal gedacht voor het dier en worden de biks op een natuurlijke manier lekker geurend en smakelijkgemaakt zodat ze vlot worden opgenomen.

Het voer is specifiek gemaakt voor drachtige en zogende voedsters , en voor hun jongen tot 4 à 5 maanden leeftijd. Het is heel noodzakelijk om jonge konijnen van kwalitatieve biks te voorzien om de groei en ontwikkeling van het gestel en ook ontwikkeling spijsvertering in goede banen te leiden. Daarna kan er overgeschakeld worden op Mijten Rabby Balance.

Infofiche
Beoordeling(en) (30)
 • Gelukkige konijntjes
  Een perfecte voeding voor mijn kleine dwergjes Eten met smaak en de brokjes ruiken heerlijk naar kruiden
 • Super bik
  Heb mijn voedsters laten overgaan van een ander merk naar Rabby Breed , wat een verschil , eten alle biks op , ook tijdens,hun dracht zie ik dat ze mooi voldoende eten , als de jongen eenmaal groot genoeg zijn om mee te eten zie ik ook het verschil van mooie volle kleintjes . Ik raad iedereen die bij mij komt rabbit breed aan voor hun kleintjes zeker tot ze 6 maand zijn en dan overschakelen op balance . Moet geen andere biks meer hebben !
 • Goede korrel
  Heb 1x zo'n zak besteld en ik wil niet anders meer. Konijnen eten deze korrel heel graag. Ze laten hier niets van liggen en van de oude korrel vond ik nog veel terug in de etensbak.
 • Ideale voeding voor jonge konijnen
  De konijnen zijn gek op dit voedsel. Bovendien is het kwaliteitsvol eten en houdt het hen perfect gezond. Kortom: wij zijn tevreden.
 • Perfect
  Ik gebruik dit voer nu al 7 maanden voor mijn 2 konijnen, ze doen het er echt heel goed op. Hun vacht glimt helemaal ervan! De prijs is ook heel erg goed, de konijnen staan al voor m’n neus als ik 1x met het voerbakje rammel. Dus helemaal geweldig
 • Gezonde jongen
  Wij als konijnenasiel, zijn sinds kort naar deze brok overgeschakeld voor onze jongen. Ze eten het enorm graag en groeien er goed mee op! Ook moeders eten gretig mee van deze brok.
 • Kwalitatief & fijn voer
  Als hobbyfokker geef ik dit voer aan mijn Franse Hangoren op aanraden van een collega. Zeer fijne prijs/kwaliteit verhouding! Mijn lieverds die mama worden, zogen en de kleintjes (in opgroei) staan allemaal op dit voer en doen het er super mee. Mooie glanzende pels, goed doorvoede beestjes.
 • Super eten
  Order besteld en een paar dagen gelevert. Onze 2 vlaamse reuzn zijn ook dol op het eten, elke dag is de kom leeg. Wij en de 2 reuzen zijn Fan :D
 • Super producten
  Mijn konijnen eten al van het begin de voeding van jullie. Het houdt hen gezond, op gewicht; kortom er zit alles in wat ze nodig hebben om hen gezond te houden. Bovendien ook een makkelijke, snelle en correcte service. Wij zijn fan!
 • Facile et rapide
  Commande sans problème, paiement et livraison rapide. Excellente expérience client.
 • Superlekker
  De konijntjes hier zijn slechte eters als het op brok aankomt. Met deze eten ze alles op en smijten niks uit het bakje. Zou geen ander meer willen voor mijn nijntjes.
 • Top
  Snel bezorgd! 1 minpuntje de zak was open toen ik de doos open deed.
 • Super
  Ze zijn zeer tevreden met dit eten. Wanneer ik aankom, staan ze al paraat en geen geduld
 • Robby breed
  Super voer voor mijn Vlaamse reuzen.
 • Prima
  Nu geef ik al enkele maanden Mijten aan mijn konijntjes. Heb ik zelf een nestje ,ben ik vandaag een konijntje gaan ophalen van dezelfde leeftijd als mijn jongen WAT EEN VERSCHIL VAN FORMAAT , de mijne krijgen mijten breed het aangekochte een ander merk . Heb het verschil laten zien aan mijn vriendin en zij schrok toch ook dat de mijne dubbel zo groot en zwaar zijn . Dus voor mij enkel nog Mijten
 • Mon lapin adore
  Dans les animaleries c'est beaucoup plus chère et pas bon pour eux la plus part du temps. Ici la prix est vraiment abordable et c'est que que du bon pour mon lapin. En plus de sa il adore. J'ai prix à sac de 20kg pour mon lapin mais sa se conserve très bien .
 • Aanrader
  Super goed voer mijn Franse hangoren vinden het lekker en eten het goed. Snelle service. Het pakket was goed ingepakt en alles was heel. Super blij met het product en service.
 • Heel goed voer
  Konijnen zijn er dol op hun vacht is er heel mooi van
 • Aanrader
  Voer bestelt meteen de dag daarna in huis, alles was super verpakt. Ondanks de drukte met Corona toch heel snel geleverd en goed verpakt, de konijnen zijn er blij mee. Goede service
 • Netjes aangekomen en veel voor weinig
  De zak kwam vandaag aan en zat netjes verpakt. We kunnen voorlopig weer even verder met de 20 KG. Als ik vraag aan de konijnen of ze het lekker vinden, krijg ik geen antwoord. Maar aangezien ze het bakje steeds leegeten, ga ik ervan uit dat het ze smaakt.
 • Mooie en gezonde konijnen
  Ik ben zeer tevreden van Rabby Breed. Mooie gezonde en gelukkige konijnen 😀👍.
 • Top korrel
  Vanaf het begin dat ik Nederlandse Hangoordwergen houd, ben ik met raad en daad bijgestaan door Wim Kennes. Ik kan enkel en alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze korrel! Gewoon een Complete top korrel!
 • Prima kwaliteit
  Wat een verschil . Voor het eerst jongen die grootgebracht zijn met mijten breed , jongen zijn veel steviger dan bij mijn vorige biks . Raad iedereen aan om deze te gebruiken .
 • super
  super voer voor de konijnen! mijn konijn heeft het heel graag.
 • Prima voer
  Sinds ik overgestapt ben naar Mijten breed zien mijn konijnen er veel beter uit
 • Prima
  Correcte beschrijving en snelle levering!
 • Super kwaliteit
  Na maanden te zoeken hoe ik mijn Franse hangoren toch tevreden kon stellen met degelijk betaalbare biks kreeg ik de raad van iemand om Mijten te proberen .Ik had enkele nestjes gehad en toen ik op mijten breed overschakelde zag ik het verschil bij mijn jongen . Ze zijn steviger in lichaamsbouw . Voedster die ik wil laten paren krijgen 3 weken op voorhand de breed biks al Op 6 maand schakel ik dan over op balance. Ook ben ik een werknemer heel dankbaar die mij raad geeft . Ik zie echt duidelijk het verschil bij mijn Fransjes.
 • Goede resultaten
  Voer deze korrel nu iets meer dan een jaar. De konijnen zijn er dol op. Dit jaar op tentoonstelling ook behoorlijke resultaten behaald. Het idee die achter deze voeding steekt is voor mij ook heel belangrijk. Goede gezonde natuurlijke grondstoffen die ook nog eens goed verteerbaar zijn. Ook word er steeds onderzoek gedaan om de korrel te verbeteren. Deze korrel is koud geperst om geen afbreuk te doen aan de voedingswaarde, waardoor in het begin nogal veel stof aanwezig was. Op dat vlak zijn al serieuze stappen vooruit gezet om dit probleem op te lossen. Kort samengevat ik en vooral mijn konijnen zijn hier zeer tevreden over.
 • Betere ontwikkeling
  Tegenwoordig laat ik bijna al jonkies met 8 weken enten door onze dierenarts. Bij het laatste nestje viel hem meteen op dat ze groter en steviger / beter ontwikkeld waren als normaal. Dat was het eerste nestje dat met Rabby Breed is groot gebracht. Toen we hem dat vertelden, was zijn commentaar: ‘niets meer aan veranderen’. Review gegeven door: Henk Tillie van www.konijnentuinagiora.nl
 • Duidelijk verschil
  Ik heb een nestje 5ling van een Siam voedster en deze jongen ontwikkelen zich duidelijk beter, ze zijn voller en steviger. Alle konijnen eten deze brokjes erg graag en wat me opvalt, is dat ze zich niet eindeloos vol-eten met deze brokjes: vol is vol. Ik ben gelijk begonnen met alle konijnen meer brokjes te geven, inmiddels zijn ze verzadigd en eten ze dagelijks weer een kleiner portie, dan in het begin, ze hebben duidelijk een balans gevonden. In een korte tijd, al veel goede ervaringen, ik wil dit voer dolgraag blijven geven!!
  Aan het laden
  Aan het laden