Rabby Breed

Art nr. VD 082 04
Omschrijving
Rabby Breed 5 kg zorgt voor een goede conditie bij fokdieren en een goede ontwikkeling van de jongen. Het bevat veel vezels, de nodige eiwitten én probiotica. Dit laatste versterkt het immuunsysteem. Rabby Breed is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde fokkers wat heeft geresulteerd in een
Zak 5 kg
Prijs
€ 6,35
prijs per Zak 5 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Rabby Breed 5 kg

zorgt voor een goede conditie bij fokdieren en een goede ontwikkeling van de jongen. Het bevat veel vezels, de nodige eiwitten én probiotica. Dit laatste versterkt het immuunsysteem.

Rabby Breed is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde fokkers wat heeft geresulteerd in een formule die niet prijsgericht maar kwaliteitgericht is, in het belang van de gezondheid en goede ontwikkeling van jongen en prima conditie van fokdieren. Er worden enkel en alleen hoogwaardige A grondstoffen geselecteerd maar ook een nieuwe specifieke manier van produceren bedacht zodat de waarden van vitaminen en eiwitten niet verloren gaan. 

Na een testperiode van enkele maanden zijn verbluffende resultaten behaald. Door het hoog en juiste vezelgehalte, juiste eiwitbronnen en toegevoegde probiotica wordt het immuunsysteem sterk verbeterd zodanig dat bacteriële en parasitaire aandoeningen dikwijls al op heel jonge leeftijd (3 a 4 weken ouderdom) bijna helemaal uitgesloten worden. De jongen zijn veel sterker en beter ontwikkeld op speenleeftijd (6weken), de voedsters blijven beter in conditie en leveren meer melk aan de jongen. Ook wordt  aan de aangename zijde van het verhaal gedacht voor het dier en worden de biks op een natuurlijke manier lekker geurend en smakelijkgemaakt zodat ze vlot worden opgenomen.

Het voer is specifiek gemaakt voor drachtige en zogende voedsters , en voor hun jongen tot 4 à 5 maanden leeftijd. Het is heel noodzakelijk om jonge konijnen van kwalitatieve biks te voorzien om de groei en ontwikkeling van het gestel en ook ontwikkeling spijsvertering in goede banen te leiden. Daarna kan er overgeschakeld worden op Mijten Rabby Balance.
Infofiche
Beoordeling(en) (3)
 • Smikkelvoer
  Ons konijntje van 14 weken gaat al keurig voor het deurtje zitten als ze ons met het blik met voer aan ziet komen. Ze eet zelf uit het blik, ze eet altijd alles op, dus we denken dat ze het heerlijk vind. We gaan als ze oud genoeg is over op balance, de zak is al in huis!
 • Les meilleures graines pour lapin
  Excellent produit de très bonne qualité. Mon lapin les adore depuis qu’il est tout petit.
 • Excellent
  Excellent pour le développement de mon petit lapin nain bélier de 2 mois
  Aan het laden
  Aan het laden