5 vragen aan Sterre Slosser

Fier, dat is wat we mogen zijn op Sterre Slosser! Wat zij op haar jonge leeftijd al allemaal kan verwezenlijken met haar pony’s. Misschien zelfs wel een tikkeltje gezonde jaloezie, want niet iedereen is zomaar een talentje! Maar ook voor Sterre is het niet altijd even gemakkelijk. Op 5 oktober 2021 moest zij haar allergrootste vriend “Bolletje” afgeven. Sterre moest noodgedwongen haar nabije toekomstplannen herzien en omgaan met het verlies van een “gouden” vriend. In Nederland is dit Welsh pony’tje heel bekend. Sterre was de laatste eigenaresse nadat hij vele successen had gekend bij de familie Fokker, de familie van Dalsen en de familie Glissenaar.

Image titleSterre met Bolletje

Even voorstellen..
Ik ben Sterre Slosser , 7 jaar oud.

Ik rijd mijn pony’s zelf op wedstrijden. Deze worden goed ondersteunt met goed voer en supplementen van Hippalgo Voeders, zodat ik het beste uit mijn pony´s kan halen.
Mijn sportpony’s zijn Coco, waar ik L1 mee rijd en Storm waar ik binnenkort officieel mee start. Verder hebben wij nog jonge hengstjes en een shetlander.

Image titleSterre met Coco

  • Hoe ben je in aanraking gekomen met Hippalgo Voeders?
Mijn eerste sportpony was Bolletje. Eén van de bekendste pony’s van Nederland. Bolletje had de ziekte van cushing, vaak hoefbevangen. Een mooie ranke pony. Op een gegeven moment raakte Bolletje veel gewicht kwijt, omdat Bolletje geen suikers (zo weinig mogelijk) mocht. Hij kon ook niet op de wei. Het was voor ons zoeken naar een speld in de hooiberg. Bolletje liep mee in de topsport, hij moest zijn energie en voeding toch binnenkrijgen en viel enorm in. Wij hebben allerlei voer geprobeerd maar niks hielp hem. Mijn moeder belde naar de familie Fokker en zij adviseerden om contact op te nemen met Hippalgo. Dat deden we, “Hippalgo helpt” kwam bij ons op stal en gaf ons advies.

Wat gebeurde er? Bolletje bloeide weer op en werd weer mooi vol en in bespiering.

  • Welke voeders of producten gebruik je voor je pony’s?
Aan de hand van het voeradvies voerden we Hippalgo zero, een muesli vrij van hele granen, in combinatie met Hippalgo Bodybuilder, een supplement voor soepele spieren en Hippalgo Gastric control, een supplement voor zijn maag. Dit werd een ideale combi. Tevens kreeg Bolletje veel Hippalgo Optiform. Dit gaf de doorslag. Wat een topproduct is dat! Het is een ruwvoer met probiotica en zorgt voor de idéale spijsvertering van álle voeders
in het rantsoen.
Image titleStorm aan het Hippalgo buffet

We kregen ook advies voor onze andere pony’s. Onze c pony Storm, staat op de Hippalgo Herbamix met Hippalgo Bodybuilder. Deze pony had altijd een typische puntbuikje. Hij is weer mooi in shape.
Coco, een pony met veel power, een hete pony. Hij staat ook op Hippalgo Zero, Hippalgo Bodybuilder en een handje Hippalgo Herbamix. Coco had altijd dunne mest en dan spoot het echt langs zijn benen af. Door Hippalgo Optiform gaat dit zoveel beter. We hoeven niet constant zijn billen af te vegen en hij heeft weer mooie mest. Coco gaat veel op wedstrijd en mooie evenementen. Hij is veel minder heet en heeft meer rust in zijn lijf.

Ook onze jonge hengstjes doen het goed op de Hippalgo voeders, zij krijgen gerstemix.
Al onze ponies eten het enorm graag. De geur ruikt heerlijk. Zelf vinden wij de Zero zo heerlijk ruiken.

  • Ben je tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding van het voer en de service van Hippalgo Helpt ?
Enorm tevreden zijn we over de prijs kwaliteit. Wij willen iedereen Hippalgo aanraden. Voer is zo belangrijk en iedere pony is anders.

  • Wil je nog iets aanvullen?
Kijk eens goed naar je paard of pony. Laat Hippalgo je helpen.

Dankuwel Sterre om mee te werken aan onze “ 5 vragen aan …”, veel succes in de toekomst! Wij vinden het alvast heel leuk om dit ambitieuze team te blijven volgen!


Voor vrijblijvend voedingsadvies op maat van uw paard, kan u steeds terecht bij onze voedingsadviesservice

Blijft u graag op de hoogte van al onze tips en adviezen voor paarden? Schrijf u onderaan deze pagina in op de nieuwsbrief of volg ons op: Image title

Aan het laden
Aan het laden