Hippalgo Zero

Art nr. VP 115 20
Omschrijving
Hippalgo Zero 20 kg  met een zeer laag suikergehalte van 5% en zetmeelgehalte van 7% bestaat uit een zeer uitgebreid, natuurgeoriënteerd grondstoffenpallet. Hele granen worden vervangen door waardevolle grondstoffen zoals rode biet, zonnepitten, luzerne, wortelvlokken, johannesbrood en een
Zak 20 kg
Prijs
€ 20,80
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Hippalgo Zero 20 kg 

met een zeer laag suikergehalte van 5% en zetmeelgehalte van 7% bestaat uit een zeer uitgebreid, natuurgeoriënteerd grondstoffenpallet. Hele granen worden vervangen door waardevolle grondstoffen zoals rode biet, zonnepitten, luzerne, wortelvlokken, johannesbrood en een specifiek kruiden- en groentenmengsel. Hierdoor wordt er een uitzonderlijke muesli gecreëerd met een laag suiker- en zetmeelgehalte, hoog vetgehalte en veel structuur. Maar hier houdt het niet op; pré- en probiotica stimuleren de darmwerking en helpen de natuurlijke weerstand te versterken en Cel-Protect beschermt lichaamscellen tegen oxidatieve stress*. Het is een natuurlijke bron van anti-oxidanten en bovendien ook rijk aan polyfenolen.

Paarden met maag- en stofwisselingsproblemen (maagzweren, insulineresistentie, EMS, PPID, laminitis, …) hebben baat aan een voer met een laag suiker- en zetmeelgehalte. Om toch voldoende energie uit het voer te halen om arbeid te verrichten, is een veilige energiebron nodig, namelijk vetten en oliën. Verder is veel structuur belangrijk zodat er veel wordt gekauwd.

Voor?
- moeilijke eters en nerveuze paarden;
- paarden met verterings- en stofwisselingsproblemen.

Bekijk hier een review van een Zero gebruiker voor haar Endurance-paarden:

Beoordeling(en) (2)
  • Hippalgo Zero
    Voer het aan een Fries met eczeem en cpl,en voerde hiervoor vitalbix,maar hij viel erg af,dus overgestapt op hippalgo zero ,en het resultaat mag er zijn,want is mooi aangekomen en glimt als een spiegel,echt heel erg tevreden met dit voer.
  • Pony eet het met smaak op
    Op Horse Event advies gevraagd.. en proefzakje mee gekregen. Pony at het direct met smaak op. Nu staat hij inmiddels 1,5 maand op de Zero . En dat pakt prima uit. Zijn maag en darmen zijn tot rust gekomen en sindsdien ook geen krampkoliek meet gehad. Je ziet hem veranderen in heel zijn lichaam. Blij met dit advies .
    Aan het laden
    Aan het laden