Hippalgo Kruidenslobber

Art nr. VP 024 15
Omschrijving
Kruidenslobber 15 kg is een speciaal voer dat gegeven wordt na een zware inspanning. Allerlei afvalstoffen ten gevolge van de verbranding van energie en stress bij het leveren van prestaties, worden hierdoor uit het lichaam gezuiverd. Bovendien bevat de kruidenslobber een verhoogde hoeveelheid
Zak 15 kg
Prijs
€ 17,05
prijs per Zak 15 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Kruidenslobber 15 kg

is een speciaal voer dat gegeven wordt na een zware inspanning. Allerlei afvalstoffen ten gevolge van de verbranding van energie en stress bij het leveren van prestaties, worden hierdoor uit het lichaam gezuiverd. Bovendien bevat de kruidenslobber een verhoogde hoeveelheid electrolyten waardoor de paarden meer drinken en op natuurlijke wijze ontlast worden. Het lichaamseigen zuiveringsproces duurt tussen 20 en 30 uur, daarom adviseren wij twee voederbeurten met kruidenslobber. Geef geen krachtvoer bij en verhoog de hoeveelheid ruwvoer. 
Beoordeling(en) (1)
  • De paarden keuren het goed, ik mis de lekkere geur
    Het eerste wat ik deed toen ik de zak binnen kreeg is, deze openen en met mijn neus erin, want ik verwachtte een heerlijke kruidengeur! Dit was echter niet het geval, het ruikt niet overduidelijk, maar alle paarden hebben de slobber helemaal goedgekeurd en zelfs mijn oudje van 30+ wordt heel fanatiek als ik met een warme emmer slobber aan kom lopen!
    Aan het laden
    Aan het laden