Hippalgo Gerstemix

Art nr. VP 012 20
Omschrijving
Gerstemix 20 kg is een muesli op basis van gerst, zonder haver voor jonge en opgroeiende paarden, drachtige merries en volwassen paarden als voor sportpaarden. Deze rustgevende muesli is bijzonder geschikt voor zenuwachtige paarden met een hevig temperament aangezien deze mix geen haver bevat. De
Zak 20 kg
Prijs
€ 13,10
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Gerstemix 20 kg

is een muesli op basis van gerst, zonder haver voor jonge en opgroeiende paarden, drachtige merries en volwassen paarden als voor sportpaarden. Deze rustgevende muesli is bijzonder geschikt voor zenuwachtige paarden met een hevig temperament aangezien deze mix geen haver bevat. De energie komt uit de combinatie van gerst en spelt waardoor de uitwerking minder explosief is.  
Beoordeling(en) (9)
 • Gerstemix
  Ben zeer tevreden van de voeders van mijten gebruik het al jaren
 • Top voeder
  Al 20 j het voeder hier op stal en waar alle paarden er goed uitzien blinken mooi in vacht hun conditie is altijd top 😉
 • voelt zich goed
  Paard voelt zich goed in zijn vel, blinkt van een uur ver. Tot nu toe één van de betere voeders. Wij mengen dit wel met wat kruidenslobber en luzerne-mix.
 • Fijne basis
  Fijn basisvoer. Hiernaast geef ik nog vitaminekoeken bij en krijgen ze onbeperkt hooi.
 • Kwalitatief hoogstaand allround voeder
  Ik ben geen fan van geperste korrel dus ging ik jaren geleden op zoek naar een muesli die evenwichtig is samengesteld en welke als basisvoer kon dienen. Het gegeven dat er geen haver in verwerkt zit, merk je wezen niet bij paarden die niet zwaar in de inspanning moeten gaan. Ik vul wel nog aan met bieten en hooi en dagelijkse weidegang. Resultaat : ze blinken letterlijk in hun vel ! Topproduct op natuurlijke basis en door de verpakking blijft de muesli ook langer 'vers'.
 • Prima voer voor mijn recreatiepaarden
  Ik zocht basisvoer voor mijn recreatie paarden, echter ben ik niet zo fan van de standaard geperste brok. Ik wil graag zien wat er precies in zit en dat is bij deze gelukt. Dit is een perfecte muesli waarmee ik mijn paarden van jong tot oud in prima conditie houd. Daarnaast vinden ze het heerlijk en likken ze hun voerbak helemaal leeg.
 • Prima voer voor mijn recreatiepaarden
  Ik zocht basisvoer voor mijn recreatie paarden, echter ben ik niet zo fan van de standaard geperste brok. Ik wil graag zien wat er precies in zit en dat is bij deze gelukt. Dit is een perfecte muesli waarmee ik mijn paarden van jong tot oud in prima conditie houd. Daarnaast vinden ze het heerlijk en likken ze hun voerbak helemaal leeg. Het zou wel fijn zijn als de prijs van dit voer ietsje naar beneden zou gaan. Via de wederverkoper was het namelijk goedkoper.
 • Perfecte mix
  Onze paarden zijn moeilijk 'vet' te krijgen. We zijn dan aan al onze paarden gerstemix beginnen voederen en de paarden zijn sindsdien mooi bijgekomen. Bovendien blinken ze heel hard en voelen ze zich 1 voor 1 tiptop. Wij zijn heel tevreden van dit voer dat bovendien geen parfum of bewaarmiddelen bevat.
 • Beste voeder voor elk type paard
  Wij zijn heel blij met dit eten. We hebben verschillende paarden aan huis staan die in principe allemaal een andere voeding nodig zouden hebben. Twee jaar geleden probeerde we dit voeder uit wat voor elk paard een uitstekend bleek te werken. Veel handiger dan voor elk paard een aparte zak voeder te voorzien!
  Aan het laden
  Aan het laden