Hippalgo Black Transit

Art nr. HA 278 03
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Zandkoliek? Black Transit 3 kg stimuleert een goede vertering en een vlotte passage in het hele darmstelsel. Gevoelige darmen ontstaan door minder goed functionerende darmen met als gevolg een trage doorstroomsnelheid van het voer door onvoldoende darmbewegingen van de darmen zelf. Dit kan voor heel
Em. 3 kg
Prijs
€ 57,75
prijs per Em. 3 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zandkoliek? Black Transit 3 kg

stimuleert een goede vertering en een vlotte passage in het hele darmstelsel. Gevoelige darmen ontstaan door minder goed functionerende darmen met als gevolg een trage doorstroomsnelheid van het voer door onvoldoende darmbewegingen van de darmen zelf. Dit kan voor heel wat ongemakken zorgen en zelfs tot koliek leiden. De unieke samenstelling van Black Transit stimuleert de vertering in de darmen en bevordert de darmtransit.

Eén van de veel voorkomende soorten koliek bij paarden is zandkoliek. Wanneer het gras erg kort is, eten paarden veel plantenwortels waardoor ze ongewild veel zand binnenkrijgen. Sommige paarden likken zelfs zand op uit verveling of door een tekort aan mineralen. Het opnemen van een grote hoeveelheid zand kan aanleiding geven tot de vorming van harde zandballen die op hun beurt een verstopping kunnen veroorzaken. De psylliumvezels in Black Transit bevatten veel oplosbare vezels en slijmstoffen. Deze verwijderen het zand uit de darmen, wat de oorzaak is van zandkoliek en verstoppingskoliek. Het is ideaal als totale reinigingskuur voor het darmstelsel en onmisbaar voor uw paard ter preventie van zandophopingen in de darmen en verstoppingskoliek.

Gebruiksaanwijzing:
Elke maand kan een onderhoudskuur van 7 dagen worden gegeven, tenzij een dierenarts anders voorschrijft. Black Transit door het voer mengen.
Dosis paard preventief: 2 x 125 gr/dag - curatief 2 x 250 gr/dag
Dosis pony preventief: 2 x 70 gr/dag - curatief 2 x 125 gr/dag
Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden