Hippalgo Quattro

Art nr. VP 045 20
Omschrijving
Quattro 20 kg is een eiwit en suiker sobere muesli voor paarden zoals Quarters, Fjorden, Ijslanders, Haflingers, recreatiepony’s, ... . Zij hebben hun verteringsstelsel sterk ontwikkeld en zijn daardoor in staat om veel energie en eiwitten te halen uit hun dagelijks rantsoen. Ook andere soorten
Zak 20 kg
Prijs
€ 16,45
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Quattro 20 kg

is een eiwit en suiker sobere muesli voor paarden zoals Quarters, Fjorden, Ijslanders, Haflingers, recreatiepony’s, ... . Zij hebben hun verteringsstelsel sterk ontwikkeld en zijn daardoor in staat om veel energie en eiwitten te halen uit hun dagelijks rantsoen. Ook andere soorten paarden en pony’s die snel ‘rond’ komen te staan, hebben baat bij deze speciale muesli aangezien de suiker- en eiwitgehaltes aangepast zijn aan hun natuurlijk kader.

Quattro is ook zeer geschikt in het dieet van paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid. Paarden die ooit hoefbevangen geweest zijn, blijven gevoelig voor het wederkeren van deze aandoening. Mede door dit aspect is het van groot belang dat deze paarden, en ook chronisch bevangen paarden, zo goed mogelijk ondersteund worden met een voor hun passend rantsoen.
Beoordeling(en) (4)
 • Top voer
  Ik heb in 4 jaar tijd al heel wat voeders voor mijn tinker merrie gekocht. Dan was ze te dik, dan te mager, het voer was niet meer verkrijgbaar etc. Enkele maanden geleden een voedingsadvies gevraagd bij mijten en ze raadde hippalgo quattro aan. Direct geprobeerd en mijn merrie vind het super lekker. Ze staat nu elke dag, heel de dag op het gras en krijgt de quattro, ze blijft zelfs nu mooi op gewicht, en ze likt elke dag haar emmertje quattro helemaal leeg.
 • Topvoer
  Al mijn paarden krijgen dit, 2 arabieren en 4 shetties (jong & oud) en ze doen het er goed op en ze lusten het ook allemaal.
 • Mooie samenstelling, ideaal voor mijn halve fjord
  Mijn paardje at voorheen het krachtvoer dat beschikbaar was in een manège. Het was heel moeilijk om zijn gewicht op punt te houden. Hij wordt nl. heel snel bol. Sinds ik overgeschakeld ben naar Hippalgo Quattro merk ik een duidelijk verschil, hij is minder opgeblazen. Daarnaast vindt hij het ook lekker en eet meer op zijn gemakjes. Het ziet er lekker en gezond uit. Zeer tevreden!
 • Smakelijke muesli
  Mijn kieskeurige pony heeft al vanalles gehad maar eet zn portie dagelijks met plezier op en is er mooi door afgevallen naar een gezond gewicht.
  Aan het laden
  Aan het laden