Hippalgo Merrie & Veulenmix

Art nr. VP 014 20
0 beoordeling(en) Schrijf een beoordeling
Omschrijving
Merrie & Veulenmengeling 20 kg is een smakelijke en licht verteerbare muesli voor veulens tot 12 maanden, hoogdrachtige en lacterende (melkgevende) merries. Het bevat naast zijn hoogwaardige en zuivere grondstoffen, ook melkproducten voor een optimale groei. Het is aan te raden om veulens zo snel
Zak 20 kg
Prijs
€ 14,95
prijs per Zak 20 kg
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Merrie & Veulenmengeling 20 kg

is een smakelijke en licht verteerbare muesli voor veulens tot 12 maanden, hoogdrachtige en lacterende (melkgevende) merries. Het bevat naast zijn hoogwaardige en zuivere grondstoffen, ook melkproducten voor een optimale groei. Het is aan te raden om veulens zo snel mogelijk vast voer te geven. Het verteringsorganisme zal hierdoor sneller en beter ontwikkelen. Dankzij de uitgebalanceerde verhoudingen van vitaminen en mineralen zorgt deze mix voor een optimale botaanmaak en ondersteunt het behoud van het kraakbeen.

Deze mengeling één week voor het veulenen aan de drachtige merrie geven zodat men een rijke melk bekomt. Daarenboven zal de melkgift gestimuleerd worden. Na het spenen van het veulen weer geleidelijk overschakelen naar een mengeling aangepast aan de merrie. 
Beoordeling(en) (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Aan het laden
    Aan het laden