Graanmix Gezond

No. d'article VK 040 20
Graanmix Gezond 20 kg is een zeer gevarieerde graanmengeling met onder meer gebroken mais, tarwe, milo, gerst, gebroken erwten, boekweit, gestreepte zonnepitten en zongedroogde gebroken bordeaux mais. Deze bordeaux mais is zeer energierijk en heeft een ideale eiwit-vetverhouding.  Tevens bevat
Zak 20 kg
Prix
€ 13,35
prix par Zak 20 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Graanmix Gezond 20 kg

is een zeer gevarieerde graanmengeling met onder meer gebroken mais, tarwe, milo, gerst, gebroken erwten, boekweit, gestreepte zonnepitten en zongedroogde gebroken bordeaux mais. Deze bordeaux mais is zeer energierijk en heeft een ideale eiwit-vetverhouding. 

Tevens bevat deze mais ook een grote hoeveelheid antioxidantia. Antioxidanten zorgen voor een goede celbescherming waardoor ook de weerstandsopbouw een boost krijgt. Nog een positieve eigenschap is de aanwezigheid van bètacaroteen. Bètacaroteen is een voorloper van vitamine A en een natuurlijke kleurstof die zorgt voor een mooie donkerrode kleur van de kam en een donker oranje kleur van de eidooier. Het is ook alom geweten dat kippen zich van nature aangetrokken voelen tot rood. De bordeaux mais bevordert hierdoor het scharrelgedrag.

Pièces jointes
Commentaires (2)
  • Perfecte Graanmengeling
    Perfecte levering vanuit de webshop (in deze uitdagende tijden, zelfs één dag voor de aangekondigde levertijd) én de kippen zijn er gek van. Een aanrader.
  • Goed
    Goede kwaliteit overvloed aan granen
    Chargement en cours
    Chargement en cours