Image titleHet assortiment

Gehakt
Worsten
Boerenworsten
Chipolata
Hamburger
Hamburger gekruid
Frikadel
Soepbal
Witte pensen
Zwarte pensen
Kotelet
Spiering
Carré gebraad
Varkenshaasje
Varkenslapjes
Hespengebraad
Hespenspek
Schnitzel
Ongezouten spek
Gezouten spek

Het verhaal

Image title

Het vlees wordt ter plaatse bij de boer verwerkt en vacuum verpakt. De verwerking gebeurt op ambachtelijke wijze zonder toevoeging van water, smaakversterkers, kleurstoffen of bewaarmiddelen. Verder is het ook vrij van antibiotica en andere groeibevorderaars.
  Image titleHet vlees komt van een lokale boer die op zijn beurt ook alleen gebruik maakt van eigen geteelde grondstoffen van zijn boerderij om zijn dieren te voeren.

Image titleEr zijn geen andere tussenschakels tussen ons en de boer waardoor hij steevast kan rekenen op een eerlijke prijs voor zijn vlees. Er is ook geen contract tussen de boer en ons maar een samenwerking gebaseerd op respect, vertrouwen en een eenzelfde missie; kwalitatief hoevevlees met respect voor dieren in de markt zetten.
Image titleDe dieren leven op de boerderij samen in groepjes met vrije uitloop. Ze krijgen voer dat zelf geteeld is op eigen grond. Bovendien worden de stallen gezuiverd van geuren en ammoniak door een bio-luchtwasser, wat zorgt voor een aangename leefomgeving voor de dieren.


Chargement en cours
Chargement en cours