Arion Fresh Adult Med/Large

No. d'article HP 395 12
0 commentaire Poster un commentaire
Arion Fresh Adult Medium/Large 12 kg werd zowel qua voedingsstoffen als qua vorm aangepast aan middelgrote en grote honden. Immuunsysteem De avonturen die jij en je hond samen beleven, zijn vaak een hele uitdaging voor zijn natuurlijk afweersysteem. Om de immuniteit van je hond te boosten,
Zak 12 kg
Prix
€ 32,50
prix par Zak 12 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Arion Fresh Adult Medium/Large 12 kg

werd zowel qua voedingsstoffen als qua vorm aangepast aan middelgrote en grote honden.

Immuunsysteem
De avonturen die jij en je hond samen beleven, zijn vaak een hele uitdaging voor zijn natuurlijk afweersysteem. Om de immuniteit van je hond te boosten, verrijkten we ARION Fresh Adult Medium Large met heel wat waardevolle ingrediënten zoals kruiden, gedroogde gist en een gezonde mix van vitaminen en mineralen.

Huid en vacht
De vacht van je hond is een goede indicator voor zijn algemene gezondheid. Gezonde vacht, gezonde hond! Daarom zorgden we ervoor dat ARION Fresh Adult Medium Large alle voedingsstoffen bevat om zijn huid en vacht een extra
boost te geven. De voeding werd onder meer aangevuld met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3, en een goede dosis zink en biotine.

Vitaliteit
ARION Fresh Adult Medium Large bevat alleen de beste ingrediënten en optimaal uitgebalanceerde dosissen vitaminen en mineralen om de vitaliteit van je hond te ondersteunen. We kozen voor verse kip als licht verteerbaar dierlijk eiwit, volkoren granen als bron van vezels, en zorgvuldig geselecteerde kruiden als leverancier van antioxidanten.
Pièces jointes
Commentaires (0)
Il n'ya pas de commentaires pour le moment.
    Chargement en cours
    Chargement en cours