Scharrelplezier

No. d'article VK 087 05
0 commentaire Poster un commentaire
Scharrelplezier 5 kg is een graanmengeling met gedroogde insecten. Doordat deze graanmengeling gedroogde insecten bevat, wordt het scharrelgedrag van de kip bevordert. Het behoort namelijk tot het natuurlijk gedrag van een kip om te scharrelen naar insecten. Daarnaast zijn deze gedroogde insecten
Zak 5 kg
Prix
€ 15,00
prix par Zak 5 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Scharrelplezier 5 kg

is een graanmengeling met gedroogde insecten.

Doordat deze graanmengeling gedroogde insecten bevat, wordt het scharrelgedrag van de kip bevordert. Het behoort namelijk tot het natuurlijk gedrag van een kip om te scharrelen naar insecten. Daarnaast zijn deze gedroogde insecten ook zeer voedzaam.

Naast de gedroogde insecten bevat Scharrelplezier een gevarieerde mengeling van granen en zaden zoals gebroken erwten, zonnepitten, cardi, dari en fel rode Bordeaux mais. Kippen worden aangetrokken door de kleur rood waardoor ze nog meer zullen scharrelen bij het zien van deze mais in hun voer.

Waarom is scharrelen belangrijk voor kippen? Scharrelen is goed voor kippen omdat het hen de mogelijkheid geeft om hun natuurlijke gedrag en instincten uit te oefenen. Zo kunnen ze krabbelen en pikken naar voedsel. Dit zorgt niet alleen voor een fysieke bezigheid maar is ook een mentale stimulatie. Als kippen veel kunnen scharrelen, helpt dit om stress en verveling te verminderen, wat hun algehele welzijn ten goede komt en verenpikken bij soortgenoten tegen gaat.

Kippenliefhebbers zien een sterke verbetering van het pluimendek van hun kippen en ook minder voerverspilling.Voor?
- legkippen, kalkoenen, eenden en ander pluimvee
Commentaires (0)
Il n'ya pas de commentaires pour le moment.
    Chargement en cours
    Chargement en cours