Quattro

No. d'article VP 045 20
Quattro 20 kg est un muesli pauvre en protéines et en sucre destiné aux chevaux tels que les Quarters, les Fjords, les Islandais, les Haflingers, les poneys de loisirs, ... . Ils ont considérablement développé leur système digestif et peuvent donc puiser beaucoup d'énergie et de protéines de leur
Zak 20 kg
Prix
€ 16,10
prix par Zak 20 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Quattro 20 kg

est un muesli pauvre en protéines et en sucre destiné aux chevaux tels que les Quarters, les Fjords, les Islandais, les Haflingers, les poneys de loisirs, ... . Ils ont considérablement développé leur système digestif et peuvent donc puiser beaucoup d'énergie et de protéines de leur ration quotidienne. D'autres types de chevaux et de poneys rapidement « ronds » bénéficient également de ce muesli spécial car les teneurs en sucre et en protéines sont adaptées à leur cadre naturel.

Commentaires (5)
 • Top voer
  Zoveel soorten voer geprobeerd, tot ik op deze uitkwam wat een topper!!! Mijn quarter blijft mooi op gewicht en blinkt!
 • Top voer
  Ik heb in 4 jaar tijd al heel wat voeders voor mijn tinker merrie gekocht. Dan was ze te dik, dan te mager, het voer was niet meer verkrijgbaar etc. Enkele maanden geleden een voedingsadvies gevraagd bij mijten en ze raadde hippalgo quattro aan. Direct geprobeerd en mijn merrie vind het super lekker. Ze staat nu elke dag, heel de dag op het gras en krijgt de quattro, ze blijft zelfs nu mooi op gewicht, en ze likt elke dag haar emmertje quattro helemaal leeg.
 • Topvoer
  Al mijn paarden krijgen dit, 2 arabieren en 4 shetties (jong & oud) en ze doen het er goed op en ze lusten het ook allemaal.
 • Mooie samenstelling, ideaal voor mijn halve fjord
  Mijn paardje at voorheen het krachtvoer dat beschikbaar was in een manège. Het was heel moeilijk om zijn gewicht op punt te houden. Hij wordt nl. heel snel bol. Sinds ik overgeschakeld ben naar Hippalgo Quattro merk ik een duidelijk verschil, hij is minder opgeblazen. Daarnaast vindt hij het ook lekker en eet meer op zijn gemakjes. Het ziet er lekker en gezond uit. Zeer tevreden!
 • Smakelijke muesli
  Mijn kieskeurige pony heeft al vanalles gehad maar eet zn portie dagelijks met plezier op en is er mooi door afgevallen naar een gezond gewicht.
  Chargement en cours
  Chargement en cours