Vertrouwde kwaliteit paardenvoer krijgt een nieuw jasje

Mijten diervoeders produceert al ruim dertig jaar paardenvoeders en brengt deze vanaf nu op de markt onder de naam Hippalgo, powered by Mijten. Hippalgo staat voor kwalitatief natuurlijk voer; je ziet wat je voert. Hippalgo paardenvoer wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten die duidelijk zichtbaar en herkenbaar zijn in het voer. Er worden geen kunstmatige of chemische kleur-, geur- of bewaarstoffen toegevoegd aan de voeders. Een paard voelt zich beter bij een goed uitgebalanceerde voeding. Dat wil zeggen: bij een paardenvoeding die zeer nauw aanleunt bij datgene vanuit zijn natuurlijk milieu. Met Hippalgo breng je de natuur in de stal.

Hippalgo biedt een compleet gamma paardenvoeders, van onderhoudsvoeding, voeding voor sportpaarden tot en met probleemoplossende voeding. Hippalgo is meer dan paardenvoeding. Het biedt ook een uitgebreid assortiment supplementen op natuurlijke basis. Daarnaast staat een ervaren team dagelijks klaar om paardenhouders echt advies te geven, wanneer nodig tot in de stal. Hippalgo Helpt, voor en door paardenliefhebbers.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe verpakking. Er is gekozen voor een verpakking die de merkwaarden van Hippalgo powered by Mijten ondersteunt. Het is een verpakking met natuurlijke uitstraling en bevat een transparant venster waardoor de voeders zichtbaar zijn. Je ziet wat je voert. Voor het materiaal van de zak is na uitgebreid onderzoek gekozen voor polypropyleen. De doorslag voor deze keuze zijn stevigheid van de verpakking, met als gevolg weinig tot geen breuk. De herbruikbaarheid; de verpakking vindt vaak een tweede toepassing zoals bijvoorbeeld vuilzak, zandzak of puinzak. De goede bewaring van het voer; de verpakking beschermt het voer tegen invloeden van buitenaf en het voer blijft langer vers. Na gebruik van de verpakking kan deze gerecycleerd worden.

Image title

Mijten diervoeders is met Hippalgo powered by Mijten klaar voor de toekomst en is er voor iedere paardenhouder met hoogwaardige voeding, supplementen en bovenal een goed advies.


Chargement en cours
Chargement en cours