Kattenbakvulling cat's best 20

No. d'article HA 302 20
Kattenbakvulling Cat's Best 20 liter is een natuurlijke kattenbakvulling die voor 100% bestaat uit plantenvezels, zonder kunstmatige en chemische aanvullingen. Deze kattenbakvulling is biologisch afbreekbaar, composteerbaar én bovendien handig in gebruik door de klontvormende werking. 
St 20 l
Prix
€ 19,95
prix par St 20 l
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Kattenbakvulling Cat's Best 20 liter

is een natuurlijke kattenbakvulling die voor 100% bestaat uit plantenvezels, zonder kunstmatige en chemische aanvullingen. Deze kattenbakvulling is biologisch afbreekbaar, composteerbaar én bovendien handig in gebruik door de klontvormende werking. 
Commentaires (2)
  • Natuurvriendelijk
    Benieuwd wat de kat van haar nieuwe kattenbakvulling denkt. Haar baasje is in elk geval blij met dit natuurlijk product :-)
  • Allerbeste product en ook nog eens goed voor de natuur
    De kattenbak is makkelijk schoon te houden omdat het product goed samenklit. Als de bak te fel vervuild is, kan de inhoud in zijn geheel in de groenbak (gft). Het product is daarbij ook nog eens heel wat lichter dan gewone kattenbakvulling. De kosten voor afvoer van de groenbak zijn al een stuk lager dan die van de bak voor restafval, maar het lagere gewicht van dit product maakt de prijs voor afvoer dus nog lager.
    Chargement en cours
    Chargement en cours