Hippalgo Zero

No. d'article VP 115 20
Hippalgo Zero 20 kg  met een zeer laag suikergehalte van 3,8% en zetmeelgehalte van 4,8% bestaat uit een zeer uitgebreid, natuurgeoriënteerd grondstoffenpallet. Hele granen worden vervangen door waardevolle grondstoffen zoals rode biet, zonnepitten, luzerne, wortelvlokken, johannesbrood en een
Zak 20 kg
Prix
€ 21,65
prix par Zak 20 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Hippalgo Zero 20 kg 

met een zeer laag suikergehalte van 3,8% en zetmeelgehalte van 4,8% bestaat uit een zeer uitgebreid, natuurgeoriënteerd grondstoffenpallet. Hele granen worden vervangen door waardevolle grondstoffen zoals rode biet, zonnepitten, luzerne, wortelvlokken, johannesbrood en een specifiek kruiden- en groentenmengsel. Hierdoor wordt er een uitzonderlijke muesli gecreëerd met een laag suiker- en zetmeelgehalte, hoog vetgehalte en veel structuur. Maar hier houdt het niet op; pré- en probiotica stimuleren de darmwerking en helpen de natuurlijke weerstand te versterken en Cel-Protect beschermt lichaamscellen tegen oxidatieve stress*. Het is een natuurlijke bron van anti-oxidanten en bovendien ook rijk aan polyfenolen.

Paarden met maag- en stofwisselingsproblemen (maagzweren, insulineresistentie, EMS, PPID, laminitis, …) hebben baat aan een voer met een laag suiker- en zetmeelgehalte. Om toch voldoende energie uit het voer te halen om arbeid te verrichten, is een veilige energiebron nodig, namelijk vetten en oliën. Verder is veel structuur belangrijk zodat er veel wordt gekauwd.

Voor?
- moeilijke eters en nerveuze paarden;
- paarden met verterings- en stofwisselingsproblemen.

Bekijk hier een review van een Zero gebruiker voor haar Endurance-paarden:

Commentaires (5)
 • Gezonde top kwaliteit
  Hippalgo Zero werd ons een hele tijd terug aangeraden voor mijn énorm kieskeurige shetlander met PPID. Hij lustte letterlijk niets meer. Ik geef dit nu al maanden en hij doet het er uitstekend op. Hij glanst, gaat goed in en uit de vacht, geen gezondheidskwaaltjes meer gehad sindsdien én hij eet zijn balancer weer! Rakker moet niets anders meer hebben. Het voer ruikt ook heel lekker, stoft niet en ziet er kwaliteitsvol uit.
 • Zeer tevreden shetland
  Ik geef mijn kieskeurige shetland een tijdje dit voer en hij lust het. Een wonder. Reeds veel uitgeprobeerd en telkens liet hij het staan. Goed voor zijn hoefbevangenheid en lekker. Meer moet het niet zijn.
 • Insuline resistent paard
  De osteopaat heeft vast gesteld dat mijn paard insuline resistent is dus heeft ze mij deze voeding voorgesteld om de suikerinname en verdikking te voorkomen. Ondertussen zijn we overgeschakeld en geef ik deze voeding in combinatie met de opti-form. Het heeft even geduurd voor haar om de overschakeling te maken van energie uit suikers naar energie uit vetten te halen. Waardoor de werklust in het begin wel minder was maar dit moet je tijd geven. Alsook de smaak van het eten was wennen voor haar. Zeer goed product, waarvan de mest er ook goed uit ziet.
 • Hippalgo Zero
  Voer het aan een Fries met eczeem en cpl,en voerde hiervoor vitalbix,maar hij viel erg af,dus overgestapt op hippalgo zero ,en het resultaat mag er zijn,want is mooi aangekomen en glimt als een spiegel,echt heel erg tevreden met dit voer.
 • Pony eet het met smaak op
  Op Horse Event advies gevraagd.. en proefzakje mee gekregen. Pony at het direct met smaak op. Nu staat hij inmiddels 1,5 maand op de Zero . En dat pakt prima uit. Zijn maag en darmen zijn tot rust gekomen en sindsdien ook geen krampkoliek meet gehad. Je ziet hem veranderen in heel zijn lichaam. Blij met dit advies .
  Chargement en cours
  Chargement en cours