Graanmix Gezond

No. d'article VK 040 20
Graanmix Gezond 20 kg is een zeer gevarieerde graanmengeling met onder meer gebroken mais, tarwe, milo, gerst, gebroken erwten, boekweit, gestreepte zonnepitten en zongedroogde gebroken bordeaux mais. Deze bordeaux mais is zeer energierijk en heeft een ideale eiwit-vetverhouding.  Tevens bevat
Zak 20 kg
Prix
€ 14,95
prix par Zak 20 kg
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Graanmix Gezond 20 kg

is een zeer gevarieerde graanmengeling met onder meer gebroken mais, tarwe, milo, gerst, gebroken erwten, boekweit, gestreepte zonnepitten en zongedroogde gebroken bordeaux mais. Deze bordeaux mais is zeer energierijk en heeft een ideale eiwit-vetverhouding. 

Tevens bevat deze mais ook een grote hoeveelheid antioxidantia. Antioxidanten zorgen voor een goede celbescherming waardoor ook de weerstandsopbouw een boost krijgt. Nog een positieve eigenschap is de aanwezigheid van bètacaroteen. Bètacaroteen is een voorloper van vitamine A en een natuurlijke kleurstof die zorgt voor een mooie donkerrode kleur van de kam en een donker oranje kleur van de eidooier. Het is ook alom geweten dat kippen zich van nature aangetrokken voelen tot rood. De bordeaux mais bevordert hierdoor het scharrelgedrag.

Attachments
Commentaires (6)
 • Lievelingsvoer van de kippen
  Zeer snelle levering, en mijn kippen willen niks anders meer. Makkelijk voor mij, nu ik niet meer met zware zakken moet slepen, maar dit gewoon aan de deur kan laten leveren. Prima service!
 • Snel en handig
  Ik heb nu al de 2de keer deze mix besteld, en onze kippen willen niks anders meer. Aangezien we geen auto hebben, is deze thuislevering van zulke grote hoeveelheid zeer handig. Zeer snelle levering ook!
 • Premium kippenvoer
  Heb land deze graanmix bij een verdeler gekocht en de kippen waren er verzot op. Nadat de verdeler Mijten niet meer verkocht heb ik verschillende ander graanmix geprobeerd, onder andere Aveve en Versele Laga. Maar wat een verschil ! Povere mix combinatie met weinig graan soorten . Toen ik weer op zoek was naar een Mijten verdeler zag ik op de website dat er nu ook een webshop is en heb direct besteld . Snelle levering aan een kleine kost. Ik zelf -maar vooral mijn kippen! - zijn weer heel gelukkig. Bedankt Mijten !
 • Super
  Gevarieerd compleet voer en kippen zijn er helemaal weg van :-)
 • Perfecte Graanmengeling
  Perfecte levering vanuit de webshop (in deze uitdagende tijden, zelfs één dag voor de aangekondigde levertijd) én de kippen zijn er gek van. Een aanrader.
 • Goed
  Goede kwaliteit overvloed aan granen
  Chargement en cours
  Chargement en cours